OPRAH WINFREY otkrila pravi razlog zašto se nikada nije udala ni imala djecu

Osam godina nakon što je ugašen njezin televizijski show, 65-godišnja zvijezda Oprah Winfrey i dalje širi sve što je u životu naučila s drugim, a posljednji u nizu njezinih projekata onaj je za Apple TV na kojem će ovog puta biti fokusirana na mentalno zdravlje. Uoči početka emitiranja, Oprah je progovorila i o detaljima svog života koji najviše zanimaju javnost.

‘Niti jednom nisam zažalila zbog svoje odluke’, rekla je Oprah Winfrey kada su je upitali, po tko zna koji put, žali li što svoju vezu sa životnim partnerom Stedmanom Grahamom nikada nije ozakonila, kao i to što njih dvoje nikada nisu imali djecu. Slavna televizijska voditeljica dapače ne žali niti zbog jedne stvari u svom životu.

65-godišnja televizijska voditeljica i mogul svog je tri godine starijeg partnera Stedmana Grahama upoznala još 1986. godine na jednoj dobrotvornoj večeri, a kako je priznala za magazin People, tijekom njihove veze koja traje 33 godine, samo je jednom poželjela postati majka i to nedugo nakon što su se zaručili.

U jednom sam trenutku u Chicagu kupila još jedan stan, vođena mišljenju da ukoliko se vjenčamo, trebat ćemo dodatnu sobu za djecu’, priznala je Oprah, no to se nikada nije ostvarilo ponajviše jer je i sama postala svjesna koliko odgovornosti i žrtve je zapravo potrebno da žena postane majka.

‘Tijekom godina u kojima sam radila The Oprah Winfrey Show shvatila sam da razgovaram s puno zbrkanih ljudi, a koji su postali takvi zato što njihovi roditelji nisu bili svjesni koliko je taj posao odgoja važan i odgovoran’, rekla je i nastavila:

‘Godinama imam najveće poštovanje prema ženama koje su odlučile ostati kod kuće sa svojom djecom, jer ne znam kako im to uspijeva po cijele dane. Nitko ženama ne daje priznanje koje zaslužuju. Razmišljala sam o tome svemu često, o tome kako radim po 17 sati dnevno, kao i moji producenti, i kad dođem kući imam svoja dva psa i Stedmana koji mi dopušta da budem ono što jesam u ovome svijetu.

Nikada nije ništa tražio ni zahtijevao od mene, nije imao prohtjeve tipa: ‘Gdje mi je doručak? Gdje je moja večera?’ No, mislim da bi se sve to promijenilo da smo se odlučili vjenčati. Oboje smo odavno zaključili da ne bi više bili zajedno da smo se vjenčali. Stoga ne žalim zbog ničega, a vjerujem da je dio toga što ne žalim i taj što sam pronašla ono što je najbolje za mene i sve podredila Oprah Winfrey Leadership Academy za djevojčice u Južnoj Africi. Te djevojke ispunjavaju tu majčinsku prazninu koju bi možda imala.’

IZVOR: klik.hr

error: Content is protected !!