Osvojili 18 medalja i 2 pehara

Jozeljić je nastupio u dva uzrasta i jednostavno je pomeo svu konkurenciju. On je osvojio dvije zlatne medalje te dva pehara, jedan za najuspješnijeg mlađeg kadeta i drugi za najuspješnijeg kadeta cijelog turnira

Za judaše mostarske Neretve subota je bila rezervirana za dva međunarodna judo turnira. Naime, članovi kluba nastupili su u Mostaru na 2. Memorijalnom judo turniru “Mišo i Tana” pod vodstvom trenerice  A. Jozeljić i trenera S. Ajvaza, dok je druga skupina mostarskih galebova nastupila u Makarskoj na 8. Memorijalnom judo turniru „Tajmir Nola“ pod vodstvom trenera M. Ćeške.
Judaši mostarske Neretve  na oba turnira osvojili su ukupno 18 medalja (7 zlatnih, 7 srebrenih i 4 brončane) i 2 pehara.

Memorijal „Mišo i Tana“ 2019.

Turnir je održan u spomen na dva  istaknuta velika sportska radnika grada Mostara Mihajla Huđeca-Mišu i Almira Tanovića-Tanu. Na turniru je nastupilo oko 100 natjecatelja iz Sarajeva, Zenice, Lukavca, Bihaća i Mostara.                                                                                                                                                             Mostarska ‘Neretva’  nastupila je sa osim svojih članova i uspjela osvojiti 9 sjajnih odličja. Osvojene su 2 zlatne, 4 srebrene i 2 brončane medalje.
Zlatne medalje osvojili su Mate Smiljanić -60 kg (U18) i David Brkić -66 kg (U18). Srebrene medalje osvojili su Luka Bošković -34 kg (U13), Dragan-Paol Senkić -60 kg (U15 i U18)-dvije medalje i Hrvoje Knezović -73 kg (U15)
Brončane medalje osvojio Sergej Jarendić +73 kg (U15) i -90 kg (U18) dvije medalje, dok su peta mjesta zauzeli Hrvoje Knezović -73 kg (U18) i Mak Hadžić -73 kg (U15)

Memorijal „Tajmir Nola“ 2019.

Na turniru je nastupilo preko 30 judo klubova  sa preko 360 natjecatelja. Mostarski klub predstavljalo je 9 članova, a osvojeno je ukupno 10 medalja i 2 pehara.  Na cijelom turniru za najuspješnijeg natjecatelja proglašen je član Neretve Domagoj Jozeljić.                                                             
Naime, Jozeljić je nastupio u dva uzrasta i jednostavno je pomeo svu konkurenciju. On je osvojio dvije zlatne medalje te dva pehara, jedan za najuspješnijeg mlađeg kadeta i drugi za najuspješnijeg kadeta cijelog turnira.                                                                                                                                                                          Drugi mostarski galeb, Josip Previšić također je osvojio dvije zlatne medalje u uzrastu kadeta i u uzrastu mlađih kadeta, a u ukupnom plasmanu njih dvojica su ostvarili bodove za treću najuspješniju ekipu kadeta.
Zlatne medalje osvojili su  Ivano Čarapina -30 kg (U12) i Domagoj Jozeljić -73 kg (U16) i (U18) dvije medalje i Josip Previšić -81 kg (U16) i (U18) dvije medalje. Srebrene medalje osvojili su Fabio Senkić -30 kg (U12), Lana Čarapina -40 kg (U14) i Korina Džidić -48 kg (U14)
Brončane medalje su osvojili Ivano Čarapina -30 kg (U10) i Rino Vrljić -50 kg (U14). Peta mjesta osvojili su Fabio Senkić -30 kg (U10), Ivan Jukič -42 kg (U14) i Filip Dujmović -34 kg (U10)

error: Content is protected !!