Otkrio zašto se želi razvesti pa ga gadno izvrijeđali: “Ti si smeće”

Jedan se muškarac na Reddit došao izjadati i objasnio da se želi razvesti od svoje supruge, no kad je objasnio zašto brojni korisnici su ga gadno izvrijeđali. Naime, on želi razvod jer je njegova supruga ostala trudna, a on nije želio drugo dijete. 

“Rekao sam joj da ne želim da imamo još jedno dijete. Kako je naše prvo dijete malo odraslo, veselio sam se kako ću moći provoditi više vremena s njom bez njega, a i tome kako ću s njim moći imati zanimljivije igre, no onda je ona ponovo zatrudnjela”, požalio se. 

Objasnio je da su razgovarali i da su već imali zakazan datum za pobačaj, ali se ona samo dan prije predomislila i “ucijenila” ga da zadrže dijete.

“Sad, dvije godine nakon rođenja našeg drugog sina, još uvijek joj zamjeram. Smetaju mi stvari kod nje koje mi prije nisu bile problem. Volim našu djecu više nego nju”, napisao je. 

Na objavu mu je odgovorilo preko 600 ljudi, a većina je okrivila njega. 

“Ti si smeće. Nije te ucijenila da zadržite dijete, nego je tako odlučila, a to je na kraju krajeva njena odluka. Ti si trebao napraviti vazektomiju ako si već bio toliko siguran da ne želiš djecu”, odgovorio mu je jedan korisnik. 

“Smeće si ako ne razumiješ jasne i očite posljedice seksa. Osim ako ti je poštar napravio dijete. Pokaži odgovornost za svoje postupke. Imaš dvoje djece za odgajati stoga ili budi muškarac ili se makni od njih. Ta djeca zaslužuju oca koji se ponaša odgovorno”, dodao je drugi. 

Treći je ipak stao u njegovu obranu. 

“Ako nisi sretan i ne želiš biti s nekim, idi. Bio bi smeće kad bi ostavio dvoje male djece, ali to ne činiš. Rekao si da ih voliš. Još uvijek imaš odgovornost kao otac, ali ostanak u tom braku bio bi nezdrav za sve koji su uključeni. Ako ne želiš biti s njom i nisi sretan, jasno je što trebaš napraviti”, zaključio je. 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!