OTKRIVEN IDENTITET: Vozač Ljube Bešlića napao mostarskog novinara!

Gospodin Ivan Zovko je ničim izazvan, javno vrijeđao i prijetio da će polomiti ruke i noge Oručeviću, te uputio i niz vulgarnih uvreda koje nisu za javnu objavu, te vodom uništio diktafon, tvrde iz Mreže Naše društvo.

“Budući da ni 9 dana  od napada na našeg kolegu Huseina Oručevića nadležni u PU Mostar nisu uspjeli identificirati napadača,  a imali su na raspolaganju i snimak s video nadzora i najmanje dva svjedoka, mi smo odlučili pomoći istrazi i otkriti identitet te osobe”, kaže se u priopćenju Mreže Naše društvo.

“Kako bismo prekinuli ovaj očito organizirani zavjet šutnje, danas smo otišli u PU Mostar i prijavili da je napadač na Huseina Oručevića osobni vozač gradonačelnika Ljube Bešlića. Gospodin Ivan Zovko je ničim izazvan, javno vrijeđao i prijetio da će polomiti ruke i noge Oručeviću, te uputio i niz vulgarnih uvreda koje nisu za javnu objavu, te vodom uništio diktafon”, tvrde iz Mreže Naše društvo,

U PU Mostar je danas obavljeno dodatno saslušanje, ali  i prepoznavanje napadača, kaže se u priopćenju Mreže Naše društvo.

4 thoughts on “OTKRIVEN IDENTITET: Vozač Ljube Bešlića napao mostarskog novinara!

 • lipanj 26, 2019 at 10:36 pm
  Permalink

  To je vozač Ljubin , on može lomiti i ruke i noge kome hoce jer je Ljubin vozacccc

  Reply
 • lipanj 26, 2019 at 10:42 pm
  Permalink

  Husein seronja treboga bacit stose petlja bezveze

  Reply
  • lipanj 27, 2019 at 8:53 pm
   Permalink

   Policijo radite jedan dan posteno ako nista zbog svoje djece da se sutra ne stide da su im roditeji bili piz.e.

   Reply

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!