Otkriveno tko će naslijediti Karla Lagerfelda

Chanel je objavio kako će Virginie Viard, direktorica kreativnog centra za modu u Chanelu, naslijediti legendarnog dizajnera Karla Lagerfelda, čija je smrt potvrđena jučer.  

Povezana slika

Virginie Viard

Viard je radila uz Lagerfelda skoro od samih početaka, a njena karijera u Chanelu je započela 1987. godine kada ju je obiteljski prijatelj preporučio Virginie za stažiranje u modnoj kući. Dvojac se od tada nije razdvajao. Pratila ga je tijekom svih njegovih uspjeha, a prošle mu se jeseni, na modnoj reviji u Grand Palais, pridružila tijekom njegova naklona. 

 | Author:

Podsjećamo, kreativni direktor modne kuće Chanel preminuo je od raka gušterače zbog kojeg se nije pojavljivao u medijima posljednjih nekoliko tjedana, otkriva izvor za Daily Mail. Njemački dizajner koji je radio i djelovao u Parizu, navodno je danas hitno prevezen u bolnicu, ali nije mu bilo spasa. Tako je nedavno propustio i dvije haute couture revije Chanela u Parizu krajem siječnja, a modna kuća je samo izjavila da je dizajner umoran. To je bio prvi put ikada da je dizajner propustio nakloniti se na kraju Chanelove revije. Više od trideset godina bio je na čelu modne kuće Coco Chanel, na veselje modnih urednika, obožavatelja i poznavatelja mode.

Povezana slika
Slikovni rezultat za Virginie Viard
error: Content is protected !!