Petero poginulih za nešto više od 24 h

Tridesetdevetogodišnja Valentina Ješić iz Trebižata, općina Čapljina, koja je teško ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se u noći s nedjelje na ponedjeljak dogodila na cesti Čapljina – Stolac, u mjestu Nakovanj, preminula je u ponedjeljak popodne na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje Sveučilišne kliničke bolnice Mostar, potvrđeno je iz Ureda za informiranje ove zdravstvene ustanove.

Stipo Cipetić

Nesreća se dogodila u 00.40 sati, a u njoj su sudjelovali Golf, kojim je upravljao Stipo Cipetić (28) iz

Valentina Ješić

Ivanuše, koji je poginuo na mjestu nesreće, te Opel Corsa koju je vozila Valentina Ješić, a koja je zadobila teške ozljede.

Pomoć unesrećenima pružili su vatrogasci i pripadnici Hitne pomoći, koji su ozlijeđenu odmah prevezli na CUM mostarske bolnice, ali je uprkos naporima liječnika da joj spase život, i ona, nažalost, podlegla.

U nesreći koja se u ponedjeljak kasno popodne dogodila u Moševačkoj ulici u općini Ilijaš poginuo je 91-godišnji J. S., potvrđeno je iz MUP-a Sarajevske županije. Kako je priopćeno iz policije, njega je zadnjim bočnim dijelom udario autobus MAN, vlasništvo firme “Centorans – Eurolines” d.d. sarajevo, kojim je upravljao vozač M. E. Pješak je podlegao na mjestu nesreće, a smrt je konstatirao dežurni liječnik Zavoda za hitnu medicinsku pomoć. Na očevid je izašao dežurni županijski tužitelj, koji je rukovodio očevidnim radnjama, a obavili su ih pripadnici MUP-a, te vještaci strojarske i prometne struke.

Jedna osoba je poginula, a jedna je teže ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se u noći s ponedjeljka na utorak dogodila na magistralnom putu Bosanski Novi-Bosanska Otoka, potvrđeno je iz Policijske uprave Prijedor. Nesreća se dogodila oko sat iza ponoći, kada je vozilo Passat u kojem su se nalazila dvojica mladića, sletio u rijeku Unu u naselju Rakani kod Bosanskog Novog.

Vozilom je upravljao poginuli mladić, a kako je potvrđeno iz PU Prijedor riječ je o 24- godišnjem A. S. iz Bosanskog Novog, dok se na mjestu suvozača nalazio godinu mlađi M. S., koji je nakon ukazane medicinske pomoći zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Prijedor. O nesreći je obaviješten dežurni okružni tužitelj, a očevid na mjestu nesreće obavili su policajci iz Bosanskog Novog.

Tridesetdvogodišnji Elvir Dahić iz Tarčina je poginuo, dok su dvojica njegovih prijatelja teško ozlijeđeni u teškoj prometnoj nesreći koja se u nedjelju na regionalnom putu Kreševo-Tarčin, u mjestu Blinje-Vidikovac u općini Kreševo.

Elvir Dahić

Oni su, kako saznajemo, automobilom VW vento, kojim je upravljao stradali Dahić, sletjeli s ceste u provaliju. Iz MUP-a Srednjobosanske županije u ponedjeljak ujutro je priopćeno kako je u Policijsku postaju Kreševo nesreća prijavljena u 06.50 sati.

– Prijavljeno je slijetanje s ceste putničkog motornog vozila marke VW Vento, registracijskih oznaka E29-O-876, kojim je upravljao E. D., rođen 1986. godine iz Hadžića. U ovoj nesreći smrtno je stradao vozač vozila marke VW Vento, dok su putnici u vozilu K. M. iz Kreševa i D. K. iz Hadžića zadobili teže tjelesne ozljede, naveli su iz MUP-a. Očevid na mjestu nesreće obavili su pripadnici Odjela krim-policije Policijske uprave Kiseljak.

Brojni Elvirovi prijatelji oglasili su se putem društvene mreže Facebook , gdje su objavili poruke u kojima izražavaju tugu i nevjericu zbog gubitka prijatelja.

error: Content is protected !!