Pijani vozači vozili djecu u neispravnim autobusima

Dva pijana vozača autobusa koji su vozili učenike bijeljinskih osnovnih škola na jednodnevni izlet u Srbiju isključeni su iz prometa, a jedan autobus je bio tehnički neispravan, priopćeno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Prilikom alko-testiranja vozača autobusa Neoplan čiji su inicijali N. G. utvrđeno je prisustvo 0,74 promila alkohola u krvi i ova osoba je isključena iz prometa.

Alko-testiranjem je utvrđeno je da je vozač autobus Setra čiji su inicijali J. B. imao 0,35 promila alkohola u krvi i on je isključen iz prometa, navedeno je u priopćenju.

Službenici Policijske postaje za sigurnost prometa Bijeljina kontrolirali su vozače i devet autobusa, a uvidom u potvrdu o tehničkoj ispravnosti autobusa Setra, utvrđeno je da ona ne pripada navedenom vozilu. Tehničkom kontrolom je utvrđeno da je ovaj autobus neispravan i isključen je iz prometa. Zbog počinjenih prekršaja vozačima su izdati prekršajni nalozi, dok će protiv odgovornih iz poduzeća biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu u Bijeljini.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!