Povlači se iz glazbe u 28-oj s milijunima u džepu

Usred optužbe od strane pjevača Sama Chokrija da je kopirao refren njegove pjesme ‘Oh Why’ iz 2015., britanski 28-godišnji glazbenik Ed Sheeran objavio je vijest da se povlači s glazbene scene, javljaju britanski mediji. Autor brojnih hitova koji su mu donijeli milijune funti i koji se ove godine našao na 17. mjestu liste najbogatijih britanskih glazbenika, rekao je fanovima da je turneja ‘Divide’ njegova posljednja i kako će sad provoditi više vremena s novopečenom suprugom Cherry Seaborn, s kojom je u vezi od srednjoškolskih dana.

Ponesen emocijama vijest je podijelio na pozornici tijekom nastupa u Chantry Parku u Ipswichu. ‘Kao što možda znate ili ne znate, nalazim se na ‘Divide’ turneji više od dvije godine i ovo je posljednji dan svega. Postoji nešto vrlo slatko u svemu tome, jako mi je drago što ste ovdje i što sve završava u Ipswichu. Ovo mi je sigurno posljednja svirka u sljedećih 18 mjeseci. Ovo je emocionalan dan za mnogo ljudi koji rade iza pozornice. Osjećamo se čudno, na neki način kao da prekidamo s djevojkom s kojom smo bili godinama u vezi. Možda to čudno zvuči, ali tako je to kada si dugo na turneji’, priznao je glazbenik i dodao kako je moguće da je to njegov posljednji nastup ikad, ali i da ako će se jednog dana vratiti, bit će to s istim bendom koji ga je pratio godinama.

Podsjetimo, Ed se krajem prošle godine u tajnosti vjenčao s dugogodišnjom 27-godišnjom djevojkom Cherry, a nedavno je otkrio kako uskoro planiraju proširiti obitelj. ‘Osnivam život s Cherry. Ne mogu sljedećih 20 godina biti na cesti, djeca bi mogla promijeniti stvari i ne bi mi smetalo da se žrtvujem zbog njih’, izjavio je. 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!