Požurite po svoju ulaznicu za koncert Marije Šerifović

Nakon rasprodane beogradske Štark Arene, Sava centra (čak 6 puta za redom), Tvrđave u Nišu (dva dana zaredom), sarajevskog stadiona Koševo, te zagrebačke Cibone, došao je red i na Hercegovinu


Udruga Kultura Event u HNŽ-u u kolovozu 2019. godine priprema veliki koncert jedne od najvećih regionalnih zvijezda današnjice, pop pjevačice Marije Šerifović.
Nakon rasprodane beogradske Štark Arene, Sava centra (čak 6 puta za redom), Tvrđave u Nišu (dva dana zaredom), sarajevskog stadiona Koševo, te zagrebačke Cibone, došao je red i na Hercegovinu gdje će Marija svoje mnogobrojne fanove obradovati velikim solističkim koncertom 30.08.2019. u sportskom centru Kantarevac u Mostaru.

Prvi nastup u Mostaru

Već punih petnaest godina Marija kontinuirano oduševljava kako svojim vokalom, tako i upečatljivom i snažnom emotivnom interpretacijom. Iza sebe ima pet studijskih albuma te brojne hitove među kojima je publici najbliža ‘Molitva’ s kojom je 2007. godine odnijela pobjedu na Eurosongu u Finskoj. Osim nje, i druge pjesme poput ‘Svoja i tvoja’, ‘Sama i nervozna’, ‘Pametna i luda’, ‘Nije ljubav to’ učvrstile su njezinu poziciju u samom vrhu regionalne pop scene što potvrđuje i veliki broj rasprodanih koncerata. Zanimljivo je da  Marija nije nikada imala solistički koncert u Mostaru. Najbliže Mostaru nastupila je 2015. godine u Blagaju.

Osim vokala, Marijin vrlo otvoren i direktan stav te status beskompromisne osobe koja nema dlake na jeziku, priskrbili su joj veliku popularnost u regiji. Svi njezini nastupi obilježeni su emotivnim reakcijama publike, te Marijinom strašću i izuzetnim glazbenim  talentom. Stoga ne sumnjamo da će nam koncert u Mostaru s produkcijskim sadržajem, pružiti pravi glazbeni i vizualni spektakl!

Ulaznice


S obzirom na veliku zainteresiranost organizatori obavještavaju da je prvi paket ulaznica – EARLY BIRD skoro rasprodat. Ostalo je još jako malo VIP ulaznica po ovoj cijeni. Cijena EARLY BIRD ulaznica za VIP (25KM) ostaje do 20.08. Od 20.08. cijena VIP ulaznice iznosit ce 35KM. Cijena EARLY BIRD ulaznica za Parter (15KM) ostaje do 27.08. Od 27.08. cijena ulaznica za Parter iznosit će 20KM. 

Ulaznice se mogu kupiti u Mepas Mallu (info pult) u Caffe ICE BAR, te preko online servisa kupikartu.ba. Požurite po svoju!

2 thoughts on “Požurite po svoju ulaznicu za koncert Marije Šerifović

 • kolovoz 17, 2019 at 7:40 pm
  Permalink

  Google sada plaća 17.000 do 22.000 USD mjesečno za rad putem interneta od kuće. Pridružio sam se ovom poslu pre 2 meseca i zaradio 20544 $ u prvom mesecu ovog posla. Mogu reći da se moj život potpuno promijenio na bolje!

  Pogledaj šta ja radim ………WebJob33.Com

  Reply
 • kolovoz 18, 2019 at 4:30 pm
  Permalink

  Evo vec sam u redu par dana aaaaa usatamo ko bi te sluso ili ne do bog gledo smradu bezobrazni i nekulturni

  Reply

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!