Predstavili mladog Topnika, najavili iznenađenje

U Maksimiru je bilo živo. Dinamo je predstavio mlade igrače koje je doveo u zimskom prijelaznom roku, među njima i mladog igrača Arsenala Robbiea Burtona, prvog britanskog nogometaša koji je potpisao za Modre. Ali to nije bilo sve – jer je sportski direktor Zoran Mamić najavio još jedno iznenađenje.

Osamnaestogodišnji argentinski napadač Matias Godoy, U-18 reprezentativac svoje zemlje, došao iz Atletico de Rafaele, a 20-godišnji veznjak Robbie Burton dosadašnji je kapetan mlade momčadi Arsenala koji je igrao za mlade selekcije Walesa – Dinamo od njih u doglednom vremenu očekuje puno, a sportski direktor Zoran Mamić najavio je još jednog mladca u kadru… no ime mu nije mogao otkriti.
– Imamo još jedno iznenađenje čije vam ime nažalost ne mogu otkriti. Taj igrač je potpisao ugovor s Dinamom. Njegova papirologija je u proceduri, najavio je Mamić pa dodao: Isto dolazi iz velikog europskog kluba, ali s obzirom na to da se radi o maloljetnom nogometašu i da čekamo dozvolu FIFA-e koja treba doći idućih dana, do njegovog predstavljanja vama ćemo se strpjeti još malo. J. S.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!