Predstavljala BiH na World Top Model: ‘Desio mi se životni preokret’ (FOTO)

Prelijepa Banjalučanka Milena Tunguz, model agencije Abc Models Mgmt International, predstavljala je BiH na najprestižnijem svjetskom modnom natjecanju “World Top Model 2017” koji se održao 20. prosinca u Budimpešti.

Odluku o Mileninom angažmanu donijeli su talijanski modni skauti svjetske agencije Major Model Management koja ima podružnice u više od 20 svjetskih modnih metropola. Milena je uvjerena da se svi rađaju s određenim talentom, a da je modeling jedan od njenih.
– Za uspjeh najvažnije je da ne odustajete, uvijek će biti poteškoća i prepreka, ako već osjećate kao da želite odustati, neophodno je otići na odmor i dati sebi vremena za oporavak u svakom smislu, poručila je ova ljepotica, piše portal “Klix.ba”.
Za održavanje linije najvažniji joj je način života.
– Hranite se zdravo, imajte neku aktivnost, drugačije nemojte očekivati rezultate. Vi ste oni koji morate iskorijeniti loše navike, istaknula je Milena.
Navela je da sad većinom ide samo na kastinge za reklame jer joj se to ispostavilo kao najkorisnije. Ostali poslovi koje dobiva su uglavnom bukinzi.
– Najviše poslova sam radila za krzno, bunde, kosu, ali sam nosila mnoge revije i radila online kampanje. Najdraža revija koje se rado sjećam je bila na Cipru za Balizu. Poslije Turske sam napravila pauzu i vratila se kući, a onda je uslijedio odlazak u Indoneziju. U Indoneziji se desio moj životni preokret i trenutci kada promatram kako mi se snovi ostvaruju. Tu sam dobila angažmane za Pradu, editorijal za magazin ‘Marie and Claire’, kao i mnoga druga važna snimanja. Najviše me je iznenadilo to da sam za samo sedam mjeseci boravka na Jakarti dobila glavne uloge u dva filma i to bez ikakvog prethodnog iskustva u glumi – u horor filmu ‘Hell End’ i komediji ‘London to Bali’, ispričala je Milena.
Nakon sinoćnjeg natjecanja u Budimpešti slijedi kratak povratak u BiH.
– Radujem se rođendanskom partiju na koji sam pozvana. Naime, modna agencija Abc Models Mgmt International obilježava proslavu rođendana povodom 20 godina poslovanja. S obzirom da sam prve manekenske korake naučila upravo u Abc agenciji, jako se radujem odlasku party koji će se održati 28.12. 2017. godine u My Face Sarajevo te što ću se sresti s mnogobrojnim kolegicama i kolegama modelima ABC generacije od 1997. godine do 2017. godine. To je zaista prekrasno što su se sjetili organizirati, prvenstveno jer je humanitarnog karaktera, a s druge strane što možemo obnoviti kontakte, razmijeniti iskustva, ali i širiti naše prijateljstvo kako privatno tako i poslovno, kazala je Milena, piše Klix.ba.

 

style is the dress of the thoughts

A post shared by Milena Tunguz (@reallymilly_yeah) on

models be like..

A post shared by Milena Tunguz (@reallymilly_yeah) on

?

A post shared by Milena Tunguz (@reallymilly_yeah) on

I’m not just a pretty girl ?

A post shared by Milena Tunguz (@reallymilly_yeah) on

One thought on “Predstavljala BiH na World Top Model: ‘Desio mi se životni preokret’ (FOTO)

 • svibanj 21, 2019 at 10:04 pm
  Permalink

  Hello there, My name is Aly and I would like to know if you would have any interest to have your website here at dnevni-list.ba promoted as a resource on our blog alychidesign.com ?

  We are updating our do-follow broken link resources to include current and up to date resources for our readers. If you may be interested in being included as a resource on our blog, please let me know.

  Thanks, Aly

  Reply

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!