Premijerka Srbije svima pokazala djevojku (FOTO)

Predsjednica Vlade Srbije se na koktelu povodom otvaranja Muzeja suvremene umjetnosti pojavila sa Milicom Đurđić, s kojom je u vezi osam godina, a zaljubljeni par je blistao od sreće, piše kurir.

Nakon što je Kurir nedavno otkrio da je premijerka već osam godina u vezi sa Đurđićevom, koja je doktorica u Kliničkom centru Srbije, zaljubljeni par je odlučio da više uopće ne skriva svoju ljubav od očiju javnosti. Brnabićka je zato na svečanosti u MSU svima ponosno predstavljala svoju djevojku.

Upoznali je ministri

– One su tokom svečanosti skoro svo vrijeme bile zajedno, a na Aninom licu se prosto vidjelo zadovoljstvo… Premijerka je svoju djevojku Milicu predstavila mnogima iz javnog života, a njih dvije su se posebno ispričale s bivšim ministrom kulture Ivanom Tasovcem. Premijerkina partnerica je imala priliku da porazgovara i sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, šeficom parlamenta Majom Gojković, ministrom Aleksandrom Antićem – kaže sugovornik Kurira koji je bio na licu mjesta u MSU.

Inače, Brnabićka i Đurđićka svojevremeno su se upoznale u jednom gay klubu u centru prijestolnice Srbije, kada su razmjenile kontakte i počele sve češće da se viđaju. Ubrzo su otpočele vezu, a nešto kasnije i zajednički život. Njihova veza nije bila tajna za rođake i prijatelje, ali otkad je Ana postala predsjednica Vlade, prorijedile su pojavljivanje u javnosti. Međutim, to se nedavno promijenilo, pa od sad na sve društvene događaje odlaze zajedno. Tako je premijerka nedavno u Istanbul, na Eurobasket 2017,  povela i Milicu, a sve to o trošku građana Srbije.

Spremaju selidbu

Inače,kako je pisao Kurir, one bi uskoro trebalo da se presele i u državnu vilu na Dedinju od oko 1.000 kvadrata, a takav luksuz će građane Srbije koštati oko 15.000 eura mjesečno, jer je riječ o ogromnoj nekretnini, pa samim tim i ogromnim računima za komunalije i održavanje. Premijerka je, međutim, tvrdila da to nije njena želja, već da je to potrebno zbog sigurnosti.

error: Content is protected !!