Premlatio osmomjesečnu kćerku i ugušio jorganom

Bećirbašić je zadržan u pritvoru u kojem se nalazi od počinjenja kaznenog djela i uskoro bi se trebao izjasniti po navodima iz optužnice

Županijsko tužiteljstvo u Zenici podiglo je optužnicu protiv Adisa Bećirspahića, (1988) zbog ubojstva svoje desetomjesečne kćerke Najre počinjenog krajem prosinca prošle godine.

– Optužnicu je i potvrdio Županijski sud u Zenici, a optuženi će se uskoro izjasniti o krivnji u odnosu na kaznena djela koja mu se stavljaju na teret, kazala je za Faktor Naila Muratović, glasnogovornica Tužiteljstva Zeničko-dobojske županije dodajući da se optuženi nalazi u pritvoru.

Monstruozno ubojstvo se dogodilo 26. prosinca prošle godine u Adisovoj obiteljskoj kući u mjestu Koritnik, a u kojoj je živio sa Nejlom Botić, majkom ubijenog djeteta.

U vrijeme ubojstva Adisova supruga Nejla i majka djevojčice bila je na poslu. Nakon što je Adis ubio dijete, otišao je u kafić gdje je Nejla radila. Sjedio je tu neko vrijeme i pio kavu, a kada ga je supruga pitala gdje joj je dijete, Adis joj je rekao da djeteta više nema.

Izbezumljena majka zajedno sa Adisom otišla je do kuće i tamo pronašla umotano beživotno tijelo svoje djevojčice. Oboje su tada Najru odveli u Dom zdravlja. Međutim, bilo je prekasno. Djevojčici nije bilo pomoći.

Na tijelu su tada bili vidljive povrede te tragovi nasilja i zlostavljanja, odnosno gušenja i davljenja te tragovi ugriza po tijelu.

Izvršenom obdukcijom je, kako je tada potvrđeno u policiji, utvrđeno je da je smrt nasilna i ubilačkog karaktera.

Dijete je ugušeno jorganom nakon što je brutalno pretučeno.

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!