Prijavila pljačku, a sinu i suprugu pomogla da odnesu plijen

Derventska policija rasvijetlila je pljačku novca iz  kafića “Monte Carlo” u tom gradu, te privela jednu ženu, njenog sina i nevjenčanog supruga, potvrđeno je u policiji.

Prema informacijama uhićeni su Ognjenka Cicović (39), njen sin Nemanja (22) i njen nevjenčani suprug Željko Vukman (22).

Prije uhićenja, policiji se u srijedu oko 05.50 sati, obratila čistačica jednog ugostiteljskog objekta iz Dervente, koja je prijavila da je, kada je otključala i otvorila ulazna vrata navedenog ugostiteljskog objekta, nepoznati muškarac ušao, oborio je na pod, a zatim obio aparat za igre na sreću, odakle je ukrao novac, a potom se udaljilo u nepoznatom pravcu.

– Odmah po prijavi su postupili policijski službenici Policijske postaje Derventa koji su operativnim radom došli do saznanja da su navedeno kazneno djelo počinili prijaviteljica odnosno O. C., zajedno sa N. C. i Ž. V, svi sa područja Dervente, rekla je glasnogovornica PU Doboj Dragana Kerkez.

Nakon dokumentiranja i kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužiteljstvu Doboj će protiv osoba inicijala O. C. biti dostavljen izvještaj o počinjenom kaznenom djelu “lažno prijavljivanje kaznenog djela” dok će protiv N. C. i Ž. V. biti dostavljen izvještaj o kaznenom djelu „teška krađa“.

error: Content is protected !!