Promovirano novih 417 diplomanata

Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti  (FPMOZ) Sveučilišta u Mostaru je u ‘Kosači’ promovirao  417 novih diplomanata od kojih je 227 prvostupnika i 190 magistara struke.

Rad i zalaganje

Prorektorica za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Sanja Bijakšić pozdravila je diplomante ispred Sveučilišta u Mostaru.
U svom obraćanju diplomiranim studentima dekan fakulteta prof.dr.sc. Mario Vasilj da je to trenutak slavlja i da se svi  nazočni raduju se zajedno s njima.
– Danas svjedočite da se radom i zalaganjem, upornim nastojanjem i suradnjom sve može i da savladati. Netko je jednom mudro rekao: Ni do jednoga mjesta na koje je vrijedno stići ne vodi skraćeni put. A jedna kineska poslovica kaže: „Planinu će pomaknuti samo onaj tko je na početku pomicao kamenčiće“. Veliki njemački genij Johan Wolfgang von Goethe na jednom mjestu kaže: S ciljem pred očima i najsporiji napreduju brže nego oni najbrži bez cilja – poručio je dekan FPMOZ-a Mario Vasilj.

Važna dionica


– Ali ovo nije kraj, ovo je važna dionica vašeg životnog i puta učenja. Pred vama su nove dionice puta, novi izazovi, novi ciljevi i nova usmjerenja.  Znam, da ste velika većina, već odredili buduće ciljeve i da ćete na njihovu ostvarenju isto tako ustrajno i marljivo raditi. I siguran sam da ćete uspjeti, jer ste naučili učiti. I jer ste naučili da se za vrijedne stvari isplati uložiti trud i žrtvovati. Želim vam mudre izbore i daljnja uspješna putovanja. U vama vidim najbolje promotore našeg Fakulteta i vrijedne učitelje i odgajatelje budućih generacija. Uvjeren sam da ćete biti glasnici dobra i nade u našem društvu i da ćete obogatiti svaku sredinu u kojoj budete živjeli, radili i djelovali. U to ime još jednom čestitam vam ostvarena postignuća, čestitam i svima onima koji se zajedno s vama raduju jer i oni su dionici vašeg uspjeha i zajedničkog zadovoljstva – poručio je, između ostalog,  dekan fakulteta prof.dr.sc. Mario Vasilj.

One thought on “Promovirano novih 417 diplomanata

  • siječanj 8, 2020 at 5:06 am
    Permalink

    Thanks for sharing excellent informations. Your web-site is very cool. I’m impressed by the details that you have on this site. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this website page, will come back for more articles. You, my pal, ROCK! I found simply the information I already searched all over the place and simply couldn’t come across. What a perfect website.

    Reply

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!