PRONAĐENO 40 KILOGRAMA DROGE, UHIĆEN SARAJLIJA

Policija u Istočnom Sarajevu uhitila je E. S. sa područja Sarajevske županije zbog posjedovanja više od 40 kilograma droge vrijednosti između 150.000 i 220.000 maraka, rekao je načelnik Policijske uprave Istočno Sarajevo Branimir Šehovac.

Prema neslužbenim informacijama uhićen je Emin Selimić

Šehovac je istakao da je pretresom stana i pomoćnih objekata koje je ovca osoba koristila u Hilandarskoj ulici u Istočnom Sarajevu pronađena velika količina droge, između ostalog 16 kilograma marihuane, 14 mobilnih telefona i veći broj novčanica.

Uhićeni je nakon kriminalističke obrade predan u nadležnost Okružnog javnog tužiteljstva u Istočnom Sarajevu, rekao je Šehovac na konferenciji za novinare.

On je naglasio da je policija u srijedu oko 22 sata pretresla stan i druge prostorije koje koristi E. S., postupajući prema prethodno prikupljenim operativnim saznanjima i naredbi Osnovnog suda Sokolac, a pod nadzorom Okružnog javnog tužiteljstva u Istočnom Sarajevu.

Šehovac je naglasio da je pronađeno 15,6 kilograma marihuane, 6,5 kilograma speeda, 1,4 kilograma polusintetičke droge ENDEMA ili metilendioksimetamfetamina, 20,2 kilograma supstance kofein, pet litara amfetaminskog ulja koje služi za proizvodnju speeda i 7.841 tableta ekstazija.

On je naveo da je oduzeto i pet digitalnih vaga i pribor za pakiranje droge.

– Ovo je veliki rezultat za Policijsku upravu Istočno Sarajevo i MUP Republike Srpske, naglasio je Šehovac i dodao da se rad na ovom predmetu nastavlja dalje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!