Radnici Aluminija pred zgradom HDZ-a pale svijeće, Čović otišao u Aluminij (VIDEO)

Radnici mostarskog Aluminija oko 11.30 sati okupili su se ispred sjedišta HDZ-a BiH u Mostaru, iako je čelnik te stranke Dragan Čović otišao u prostorije Uprave Aluminija.

Ispred se nalaze i pripadnici MUP-a HNŽ.

Kako se doznaje na mjestu događaja, predsjednik HDZ BiH Čović već je napustio sjedište stranke i otišao na sastanak s menadžmentom, Nadzornim odborom i sindikatom Aluminija, koji je najavljen za 12 sati u prostorijama Upravne zgrade Aluminija. 

Predsjednik Nezavisnog sindikata zaposlenika “Aluminija” Romeo Biokšić pozvao je sve građane Mostara da dođu ispred centralne HDZ-a BiH u ovom gradu da, kako kaže, podrže radnike Aluminija.

U 12 sati je najavljen sastanak radnika i predstavnika Aluminija sa liderom HDZ-a Draganom Čovićem.

Jutros je medijima odaslano priopćenje iz HDZ-a u kojem se navodi da će se sastanak održati u Upravi Aluminija. Međutim, Biokšić kaže da je to pokušaj izbjegavanja naroda i prosvjeda, odnosno odgovora Čovića, na šta radnici Aluminija neće pristati.

Bokšić je vrlo jasno poručio kako je pravo mjesto za održavanje sastanka centrala HDZ-a, te kako je vrijeme da u toj stranci napokon daju odgovore na pitanja o propasti Aluminija.

Ispred zgrade radnici su zapalili svijeće te uzvikivali ”Lopovi!”, ”Dragane, lopove!” i pjevali ”Ponosna moja je zemlja Hercegovina”.

One thought on “Radnici Aluminija pred zgradom HDZ-a pale svijeće, Čović otišao u Aluminij (VIDEO)

  • srpanj 11, 2019 at 2:27 pm
    Permalink

    skup uja i lopova sve pokrali hdz pa poet pjevajte o hercegovini hajte svi u zapadnu h manitenase.

    Reply

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!