Radovac: Ovdje se piše jedna dobra priča

Četiri dana su prošla od početka priprema, za sada se stvari, barem kade je u pitanju trenažni proces, razvijaju po planu. Po planu ide i aklimatizacija zasad jedinog pojačanja, Samira Radovca koji se u Mostaru odlično osjeća.
Među Rođenima nema ozljeda, 24 igrača su tu na raspolaganju treneru Feđi Dudiću, vrijeme također ide na ruku. Ovakvo vrijeme u siječnju svakako je veliki plus, jer znamo koliko problema može biti u zimskom razdoblju – s teškim i lošim terenima koji često znaju uzeti danak.

Svoje prve treninge sa novom ekipom odrađuje i Samir Radovac, zasad jedino novo lice u taboru Veleža. Radovac kaže kako nije imao problema sa aklimatizacijom, privikavanjem na novi sustav rada, nove igrače. Prije dolaska u Velež, Samir je bio u Grčkoj u koju je otišao iz Olimpika. Prethodno je čak sedam godina bio član Sarajeva. U Bordo timu je počeo karijeru i važio je za jednog od njegovih najperspektivnijih igrača – čak je bio i na probi u Zenitu iz St. Petersburga. Međutim, kako je vrijeme prolazilo tako su se i stvari mijenjale.

– Zadnjih godinu dana bio sam prisiljen smanjiti ugovor u Sarajevu, a meni se to jednostavno nije svidjelo. Nakon toga sam igrao malo ili nikako, bez obzira na to što se događalo na treninzima. Ali i ja sam pravio greške, sjeća se Radovac, koji je sada sretan jer je okrenuo novi list, okrenuo se budućnosti.
– Za sada je sve u najboljem redu. Sjajno sam primljen u ekipu, radimo onako kako je to zacrtao trener Dudić. Neke igrače sam poznavao od ranije, one koji su igrali u sarajevskim klubovima, neke druge igrače također poznajem. Drago mi je što sam došao u klub sa lijepom pričom, klub koji ima svoju tradiciju. Mislim da u nastavku sezone možemo očekivati dobre stvari od ove ekipe, da eventualno probamo napraviti nešto više, uhvatimo pravi priključak za ovim ekipa iz vrha tabele. Ako to ne napravimo, onda barem da iskoristimo ovu sezonu kako bismo se što bolje pripremili i u idućoj napravili taj iskorak.

On je za sada jedino novi lice, a prema najavama iz tabora Veleža konkurenciju bi uskoro u veznom redu trebao pojačati još jedan novi igrač – Omar Pršeš iz Slobode. Međutim, Pršeš se već određeno vrijeme povezuje s Veležom, ali službeno još nije potpisao ugovor. Hoće li se situacija promijeniti u idućih dan ili dva, ostaje da se vidi. F. Ibrulj 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!