Radović: S obzirom na sve okolnosti, zadovoljan sam ovim rezultatom

Dva puta su nogometaši Čapljine sustizali prednost Metalleghea u Jajcu i na kraju osvojili vrijedan gostujući bod (1:1) koji ih svrstava u gornji dio ljestvice Prve lige FBiH gdje će prezimiti.

Emrah Hasanhodžić i Dženan Haračić su postizali golove za Metalleghe, dok su za Čapljince pogađali Srđan Vulić i Josip Buntić.

 – Zadovoljan sam, pogotovo jer smo igrali bez tri standardna igrača. Ubacio sam neke mlađe, posebno tog Buntića koji je 2002. godište, a postigao je posljednji gol. Također ni mladi Drago Brkić nije loše odigrao na stoperu. Bili smo bez kompletne standardne zadnje linije i zato moramo biti zadovoljni. Po šansama smo mogli dobili, ali i izgubiti utakmicu, osvrt je trenera Čapljine Dragana Radovića.

Time je zaključen jesenski dio u kojem je Čapljina ostvarila solidan rezultat, možda čak i iznad očekivanja.

 – U globalu sam zadovoljan jer smo u vrhu ljestvice, a među najmlađim ekipama smo u ligi i tek ovog ljeta smo sastavili ovaj tim. Osim toga nismo imali neki veliki fond igrača, njih 15 – 16 plus juniore. Mislim da je, s obzirom na sve to, ovo dobar rezultat, kazao je Radović.

Slijedi sastanak u ponedjeljak, a onda će momčad na odmor.

 – Dao sam igračima upute što trebaju odraditi individualno u stanci. Napravit ću izvješće i prenijeti što nam, po mom mišljenju, treba od igrača za drugi dio. Okupljanje će biti oko 20. siječnja, kaže Radović koji je i ranije govorio da će biti promjena u sastavu.

 – Treba nam da dopunimo ekipu, odnosno da imamo 20 igrača i 2 golmana. Trenutno imamo 16 igrača i jednog golmana. Trebaju nam četiri igrača i golman, od toga dva desna beka jer je Ivan Sušić suspendiran i on mi više ne treba. Protiv Zvijezde je drugi put pokazao nedisciplinu koju neću tolerirati. Time je svjesno utjecao na rezultat utakmica s Igmanom i Zvijezdom i to više neću trpiti, zaključio je Dragan Radović. Er.B.

“Nema smisla poništiti prvenstvo”

Prvenstvo Prve lige FBiH je zaključeno usred afere VAR koja je na vidjelo izbacila ono što se u ovom natjecanju događa godinama.

 – Od prve do zadnje utakmice smo ove jeseni odigrali pošteno, to i rezultati pokazuju jer smo pobjeđivali na strani, ali i gubili kući utakmice. Bili smo i mi zakačeni sudačkim grešakama, ali što je tu je, govori Radović.

Iz GOŠK-a čak traže i poništenje prvenstva.

 – U Italiji je bilo namješteno čitavo prvenstvo, a Juventus izbačen iz lige pa se to nije dogodilo. Ne može se prvenstvo poništiti, to nikad nigdje nije napravljeno i nema smisla. Vinovnike treba kazniti i nastaviti dalje pošteno, smatra trener Čapljine.

error: Content is protected !!