RAHIMIĆ: Manev je lider koji nam je trebao, a Urdinovu treba vremena

Rođeni se dodatno pojačavaju, defanzivno. Nakon Čivića, Hasanovića i Maneva, novo lice je još jedan Makedonac sa iskustvom igranja u Premijer ligi BiH, Jani Urdinov. Ipak, trener Ibro Rahimić najviše je oduševljen dolaskom Maneva.
– Manev je igrač koji nam je trebao, konstatirao je Rahimić između Zrinjskog i Čelika pa dodao: Dugo su trajali pregovori, ali presretan sam što je došao. On je komandant, lider obrane.
Dolazak Urdinova proširio je izbor Rahimiću kada je u pitanju zadnja linija, međutim pitanje je na kojoj poziciji će naći svoje mjesto, s obzirom da je njegova ‘službena’ ona na lijevom beku, a tamo je već Muharem Čivić. Međutim i Muharem baš kao i Jani može uskočiti na stopera ili zadnjeg veznog, a znamo da su tu još kao stoperi Zvonić, Marques, Mrgan pa novak Manev, odnosno Zeljković, koji je već mijenjao svoju poziciju u dva kola.
– Moram priznati da sam pozitivno iznenađen kako sam primljen od navijača, s kojim sam imao priliku gledati utakmicu protiv Zrinjskog. Velež je odigrao dobru utakmicu, malo je nedostajalo da se ostvari dobar rezultat, izjavio je Urdinov koji je u Mostar došao nakon angažmana u Ružomberoku iz Slovačke
– Nakon onog što sam vidio, siguran sam da ćemo na kraju sezone ostvariti sportski cilj te da ostanak uopće neće biti doveden u pitanje. Mogu obećati da ću pružiti svoj maksimum kako bi pomogao Veležu u ovoj sezoni, naglasio je Makedonac.  
Rahimić? Kaže da Jani neće odmah u vatru…
– Urdinov je lijevi bek, međutim, tek mu je u četvrtom mjesecu završilo prvenstvo tako da ćemo sa njim dok ne dobije papire pojačati rad kroz prijateljske utakmice, dodao je strateg Mostaraca.
Hoće li na kraju netko biti prekobrojan, možda i završiti na posudbi, vidjet ćemo idućih dana. Naravno, čvrsta obrana je temelj svega, ali kroz prethodna dva susreta bilo je vidljivo kako Velež ima problema kako s veznim redom, tako i sa realizacijom. Rahimić je ovu turobnu činjenicu ipak pokušao popraviti najavom još jednog mogućeg dolaska…
– Ima još jedan igrač s kojim se pregovara i ako on dođe, a Fajić se oporavi od ozljede, imat ćemo kvalitetnu ekipu

error: Content is protected !!