Rahimić: Nije bilo lako, do Olimpika moramo poraditi na realizaciji

Utakmica protiv Jedinstva je bila baš onakva kakva se i mogla očekivati. Velež je nakon svega što se događalo u posljednjih nekoliko dana bio pod imperativom. Protiv mladog, rasterećenog protivnika koji je tu bio da ostavi što bolji dojam. I tradicionalno, takve utakmice nekako znaju biti najteže.
Rahimić nije mogao računati na kartonirane Vehabovića i Zvonića, ali je pored Kuduzovića i Zeljkovića, napravio još dvije izmjene u startnoj postavi. Tako su od prve minute na bokovima zaigrali Mešanović i Biševac, dok je na klupi ostao Argentinac Dario, baš kao i golman Bobić, kojeg je zamijenio novak Bogdanović. Srećom po Velež, autogol Hodžića, odnosno drugi, koji je postigao Behram, stigli su u relativno ranoj fazi prvog, odnosno drugog dijela pa je utakmica nakon nekih pedesetak minuta uplovila u mirnije vode. A to je u ovom trenutku bilo i najvažnije za sastav trenera Rahimića.
– Znali smo da će biti teška utakmica, definitivno je ona u Goraždu ostavila traga. Posebno na nekim igračima, što je bilo vidljivo. Mi jesmo imali inicijativu, stvari smo prilike, ali nije bilo završnice. Ili smo povlačili neke nepotrebne poteze, donosili neke pogrešne odluke. Napravili smo neke izmjene u nastavku, morali smo neke igrače poštedjeti što zbog kartona, što zbog ozljeda, ali na kraju je najvažnije da smo pobijedili. Možda je moglo biti i uvjerljivije, ali najvažnije da su tri boda tu, kaže Rahimić.
– Moramo raditi do utakmice sa Olimpikom, prije svega na realizaciji. Činjenica je da nas malo muči realizacija, iako smo u tri utakmice postigli šest golova, ali smo mogli i morali bolje. Nekako mi se čini da je u ovom trenutku u pravom ritmu od napadača jedino Brandao, ali valjda je on stranac pa su na njega posljednja događanja najmanje utjecala. Imamo dovoljno vremena da se spremimo za Olimpik i vjerujem da ćemo kada bude najvažnije biti najbolji, naglasio je Rahimić. F. I.

error: Content is protected !!