Resorni ministar Jusko nije, niti kani podnijeti ostavku

Ministarstvo prometa i veza BiH demantiralo je  informaciju koja se dan ranije pojavila u pojedinim medijima, a odnosi se na moguću ostavku resornog ministra Ismira Juska.

Naime, među novinarima koji su pratili sjednicu Zastupničkog doma Parlamenta BiH proširila se informacija da će ministar Jusko podnijeti ostavku na tu funkciju ne bude li Izvještaj o radu Vijeća ministara BiH za 2016. godinu usvojen u tom domu. Iz Ministarstva prometa i veza BiH ističu da se radi o dezinformaciji.

“Izvještaj o radu Vijeća ministara BiH za 2016. u dijelu koji se odnosi na nadležnost Komisije za promet i veze Zastupničkog doma prihvaćen je uvjerljivom većinom glasova, što praktično znači da je Ministarstvo prometa i veza dobilo pozitivnu ocjenu nadležne Komisije. To je priznanje da je to Ministarstvo radilo dobro u 2016. godini i namjerava tako raditi do kraja mandata“, rečeno je za TV1 u Ministarstvu te se ističi da ministar Jusko neće dati ostavku niti je namjeravao učiniti.

“Ministar Jusko ostaje u Vijeću ministara BiH i svu energiju će usmjeriti prema obvezama i velikim projektima koje je pokrenulo Ministarstvo“, ističe se.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!