Ruski mediji: ‘Macron je gay psihopata koji mrzi Francusku’

Novine Komsomolskaya Pravda objavile su fotografiju Macrona bez majice s naslovom “izlazak”. “Za gejeve ovaj izraz znači ‘izlazak iz sjene’, priznanje da su gay”, stoji u članku

Ruski mediji opisali su novog predsjednika Francuske Emmanuela Macrona kao gay psihopatu koji mrzi svoju zemlju.

Članak u ruskom tabloidu “Komsomolskaya Pravda”, referira se na Macronovu fotografiju u kojoj on polugol pozira za jedan magazin, sa naslovom “Izlaženje iz ormara”, izrazom koji se koristi kada neko javno priznaje da je homoseksualac.

Ovaj članak zatim Macrona naziva psihopatom i sugerira da on ne voli Francusku već samo sebe, prenosi Independent.

U članku se također navode riječi psihijatra Adriana Sagatorija koji tvrdi da je proučio biografiju francuskog predsjednika, te ga opisuje kao psihopatu koji je rekao da se neće boriti za francuski narod.

– Poput svih psihopata, on vjeruje da ima uzvišeniji cilj. Macron ne voli Francusku i neće se boriti za francuski narod. Macron voli samo sebe i on će se boriti da zaštiti svoj krhki identitet – piše “Komsomolskaya Pravda”.

U članku nadalje piše da riječ ‘psihopata’ nije uvreda, te da Francuska zaslužuje Macrona.

– Oni (Francuzi) moraju proći kroz pakao globalizacije. Oni ne zaslužuju demokraciju plaćenu životima milijuna sovjetskih vojnika – piše u tekstu.

Ovo nije prvi put da ruski mediji napadaju Macrona i dovode u pitanje njegovu seksualnost.

Sputnik, novinska agencija pod kontrolom ruske vlade, također je prethodno pisala da je Macron “potajno gay i da vodi ‘dvostruki život’ uz podršku ‘veoma bogatog gay lobija'”.

error: Content is protected !!