Savage x Fenty kolekciju za Valentinovo dizajnirao je Rihannin prijatelj

Savage x Fenty, brend koji je Rihanna osnovala 2017. godini s ciljem osnaživanja i uključivanja žena svih oblika upravo kroz seksi rublje donio je novi pogled na seksipil i svojim beskompromisnim stavom pomeo konkurenciju (Victoria who?)! O spektakularnoj reviji koja se održala u rujnu i dalje se ne prestaje pričati, pa pomno pratimo sve vijesti koje stižu iz brenda. Posljednja vijest odnosi se na kolekciju za Valentinovo, složit ćete se, vjerojatno najvažniji dan u godini što se tiče seksi rublja.

Dizajn kolekcije Riri je prepustila svom dobrom prijatelju, dizajneru Adamu Selmanu, čije su sunčane naočale, to jest, kolaboracija s brendom Le Specs, u jednom trenutnku raspametile trendseterice i influencerice diljem svijeta. Adam je za britanski  Vogue izjavio kako je Rihannina i njegova suradnja prošla savršeno s obzirom na to dijele sva važna uvjerenja- njihovi brendovi u mušterijama razvijaju osjećaje samopouzdanja, moći i sreće.

Ekskluzivna kolekcija sastoji se od 19 komada donjeg rublja i raznih dodataka, a podijeljena je u dvije kategorije: Down The Aisle i Locket Down, no Adam i Rihanna pozivaju na mix and match pristup. U kampanji su sudjelovale divne Joan Smalls, Paloma Elsesser, Adesuwa Aighewi i Fiffany Luu, dok je za fotografije zaslužan Dennis Leupold. Ako vam se pak Selmanova kolekcija čini malo previše, na službenoj Savage x Fenty stranici pronaći ćete i Rihannine prijedloge za Valentinovo iz drugih kolekcija.

error: Content is protected !!