SDA: Radončiću nije problematičan pijan i uneređen glasnogovornik

 

Iz SDA danas su priopćili da Fahrudin Radončić, kako se približavaju izbori 2018. godine, postaje sve nervozniji i da je njegova nervoza  već prerasla u otvorenu mržnju prema SDA i njenom lideru Bakiru Izetbegoviću.

– Svjestan vlastite nesposobnosti i nepopularnosti, na šta ukazuju najnovija istraživanja javnog mnijenja, odlučio je da svakodnevno putem vlastitog stranačkog biltena blati SDA i vrši otvoreni medijski linč nad porodicom Izetbegović. Umjesto svega toga dobro bi bilo da Radončić objasni javnosti koliko je  ljudi iz posrnulog Avaza uhljebio u državne institucije, kako je potpuno obustavljena cestogradnja u BiH, a svi rukovodeći kadrovi iz ove oblasti su iz njegove stranke, te  zašto nije dogovorena ruta autoputa Sarajevo-Beograd, gdje također glavnu riječ vode Radončićevi ministri, pa se čak ne mogu staviti u funkciju obezbjeđena sredstva – kaže se u priopćenju SDA.

Nadalje, kako se dodaje, “bilo bi jako važno da se objasni koliko je  bliskih srodnika sudija i tužitelja Radončić instalirao u razne institucije da bi se utjecalo na postupak koji se vodi protiv njega”.

– Bezočno je da Radončić i njegov Dnevni avaz problematiziraju iftare u povratničkim mjestima, a nije mu  problematično što njegov glasnogovornik pijan i uneređen drži moralne lekcije Bošnjacima – ističu iz SDA

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!