SDS: Krenula realizacija Dodikovih ‘crnih knjiga’

Iz Srpske demokratske stranke (SDS) tvrde da je izvješće MUPRS-a protiv načelnika Općine Teslić Milana Milićevića (SDS), zbog sumnje da je oštetio tu lokalnu zajednicu za 60.000 KM, politički motiviran.

“Pozivamo ministra unutarnjih poslova da, umjesto što provodi politiku ‘crnih knjiga’ svoga partijskog šefa, razmotri razloge zbog čega MUPRS-a napuštaju njegovi najbliži suradnici, kao što je Dragan Ribić, zapovjednik Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a i na koji način planira popraviti narušeno stanje sigurnosti u RS-u, čemu svjedoči i pokušaj ubojstva Mile Matića, člana Upravnog odbora ‘Alumine’. To su pitanja kojima se Lukač treba baviti, a ne provođenjem politike progona partijskih neistomišljenika” navodi se u priopćenju SDS-a.

Tvrde da su “ministri Milorada Dodika ozbiljno shvatili partijske upute i krenuli u realizaciju Dodikovih ‘crnih knjiga’, koje su odavno napisane, o čemu svjedoči i priopćenje pompoznog naslova iz kabineta ministra unutarnjih poslova kojim ministar Lukač apriori osuđuje Milana Miličevića, načelnika Općine Teslić”.

“Milan Miličević je jedan od najuspješnijih načelnika u Republici Srpskoj koji je na prošlim izborima do noga potukao i premijerku Željku Cvijanović i ministra zdravlja Dragana Bogdanića, što SNSD ne može prežaliti pa su kreatori ‘crnih listi’ Milorada Dodika načelnika Teslića stavili na vrh nepodobnih po režim”, upozorava se u priopćenju.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!