Sedloski kaže da će Široki protiv Kairata odigrati muški i hrabro

Trener NK Široki Brijeg Goce Sedloski i igrač Dražen Bagarić izrazili su u srijedu optimizam uoči utakmice između Širokog i FC Kairata koja se igra na Pecari u okviru 1. kola kvalifikacija Europske lige, ocijenivši kako je u takvim utakmicama potrebno odigrati čvrsto i muški te koristiti sve prilike. 

 – Otkad smo dobili Kairat za protivnika dosta vremena smo ga analizirali i pratili. Pogledali smo igrače i trenere te stručni štab. Dobra su ekipa, imaju pojedince koji mogu riješiti utakmicu (…). Sutrašnju utakmicu ćemo odraditi korektno uz potporu naše publike koja mora biti naš 12 igrač – kazao je Sedloski na konferenciji za novinare uoči utakmice, naglasivši protom kako će njegovi igrači ostaviti srce na terenu.

 – U ovakvim utakmicama nećemo imati puno šanse, moramo zabijati, a nazad ne smijemo griješiti – dodao je.

 Trener Širokog kaže kako ne sumnja u svoje igrače koji će svoju spremnosti i igračke sposobnosti pokazati sutra na terenu.

 – Oni su po proračunu favoriti, ali u nogometu se igra 11 na 11. Mislim da će moji dečki odigrati muški i hrabro – ustvrdio je. 

 Dodao je i kako će na današnjem treningu odlučiti s kojih 11 će istrčati na teren. 

 Istovremeno, Bagarić je upozorio na moguće greške jer se one, kako kaže, kažnjavaju. Isto tako spomenuo je i ozračje u momčadi, koje je po njegovim riječima, odlično.

 – Trebamo se bacati na svaku loptu i odigrati muški, a  svi oni koji istrče sutra će dati 150 posto od sebe – naglasio je.

 Sedloski smatra da je Kairat u svojevrsnoj prednosti s obzirom na to da je prvenstvo u Kazahstanu već počelo.

 Ocijenio je kako svaku utakmicu želi pobijediti kao trener, ali da momčad treba biti strpljiva i pobijediti sebe.

Dodao je kako je igrao puno izazovnih utakmica te da su igrači ti koji su “sutra spremni pokazati pravo lice”.

 Utakmica između Širokog i FC Kairata na rasporedu je od 20.30 sati.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!