Sedmero ozlijeđenih u tri nesreće, četvero teško

U tri odvojene prometne nesreće koje su se dogodile u subotu na području Kotor Varoša, Tuzle i Bijeljine ozlijeđeno je sedam osoba. Četvero ih je teže ozlijeđeno u sudaru vozila Vento, Audija i Passata koji se dogodio oko 20.35 sati u Podbrđu kod Kotor Varoša.

U Policijskoj upravi Banja Luka potvrdili su da su ozlijeđeni vozač Venta i njegov suvozač B. B. i D. C. te vozači Audija B. B. i Passata K. Đ. U policiji nisu navodili detalje ove nesreće. Tri sata nakon ovog udesa, u mjestu Previle kod Srebrenika sudarili su se Golf i Chevrolet. Tom prilikom ozlijeđeni su oba vozača N. M. (45) i Z. A. (25) iz Srebrenika.

O kakvom se sudaru radilo govori i činjenica da su na mjestu nesreće morali intervenirati vatrogasci kako bi izvukli ozlijeđene iz vozila. Treća nesreća dogodila se oko 14 sati u mjestu Ravno Polje kod Bijeljine kada su se sudarili Renault koji je vozio V. M. i kamion Iveco za čijim upravljačem je bio D. K. iz Bijeljine. Ozlijeđen je suputnik u Renaultu R. M. (20) iz Ravnog Polja On  je prevezen u bijeljinsku bolnicu.

error: Content is protected !!