Sefićeva sestra privedena zbog posjedovanja marihuane

Pripadnici sarajevske Prve policijske uprave priveli su Saru Sefić (23), sestru Sanjina Sefića kojem se trenutno sudi zbog prometne nesreće prilikom koje je usmrtio studentice Editu Malkoč i Selmu Agić, prenosi Faktor

Sara Sefić, kojoj se također sudi jer je pomogla bratu nakon teškog kaznenog djela, uhićena je u petak u 7.30 sati, nakon što su pripadnici Interventne postrojbe Policijske postaje Centar, prilikom pretresa kod nje pronašli i oduzeli paketić marihuane.

Nakon završene kriminalističke obrade, Sara je puštena iz službenih prostorija PS Centar, a protiv nje će Tužiteljstvu Sarajevske županije biti podnesena kaznena prijava zbog kaznenog djela posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga.

Sara Sefić optužena je da je, zajedno sa Amarom Salihovićem i Dinom Alićem, istu noć kad je usmrtio studentice, pomogla bratu da stigne na granicu, odakle je pobjegao u Srbiju.

Veliku prašinu u javnosti svojevremeno je podigao i status na njenom Facebook profilu objavljenom neposredno nakon nesreće u kojem psuje i vrijeđa obitelji stradalih, studentice i građane koji su prosvjedovali zbog nesreće, nazivajući ih “bijedom koja transparente pravi od kartona, a ne onako kako priliči”, za razliku od nje i njenog brata “koji su Versace i svila”.

Nakon što su mediji prenijeli ovaj status oglasio se njen otac Jasmin, koji je kazao da je Sarin profil bio hakiran, te da ona nije napisala sporni status.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!