‘Seksao sam se s između 10 i 20 tisuća muškaraca’

Legendarni hollywoodski redatelj Joel Schumacher šokirao je svijet tvrdnjom kako je tijekom života spavao s između 10 i 20 tisuća muškaraca. U intervjuu za portal Vulture, 80-godišnji redatelj brojnih hitova kao što su ‘Batman Forever’, ‘Fantom iz Opere’, ‘Klijent’ i ‘Vrijeme ubijanja’, napokon je otkrio prave dimenzije svoje nezasitnosti, na što mu je novinar odgovorio da je to zaista ‘nevjerojatno’. 

‘Nije za gej muškarca’, odgovorio je Schumacher. ‘Seksao sam se s poznatima, s oženjenima i to sve ide sa mnom u grob. Nikad nisam pričao ni o kome tko mi je pružio tu čast da dijeli krevet sa mnom’, pojasnio je redatelj čija filmska karijera traje čak 45 godina, a počela je 1974. filmom ‘Virginia Hill’, pričom o bivšoj prostitutki koja je bila djevojka čuvenog gangstera Bugsy Siegela.

Pisao je i scenarije za film i režirao glazbene spotove, primjerice za grupu INXS. Schumacher se ovim priznanjem definitivno svrstao u seksualne rekordere, uz bok košarkaškoj legendi Wiltu Chamberlainu koji je u memoarima iz 1991. godine izjavio da je spavao s 20 tisuća žena.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!