SEVERINA PORUČILA SINU: ‘Postoje neka slova koja je netko natipkao, koja ne vrijede za nas dvoje… Ovo je ružan san, brzo ćemo se probuditi’

Severina Kojić u četvrtak je pretrpjela vjerojatno jedan od najvećih šokova u životu, kad joj je sudskom presudom oduzeto sedam i pol godišnje dijete. Sutkinja Općinskog građanskog suda u Zagrebu odredila je da će maloljetni Aleksandar ubuduće živjeti s ocem Milanom Popovićem na njegovoj adresi, a majku viđati povremeno, čak rjeđe nego je to uobičajeno u sličnim parnicama, objavio je Jutarnji.hr.

Premda su detalji samog procesa tajni i unatoč nekim neslužbenim detaljima koji su procurili u javnost, nikome nije jasno kako je do te odluke došlo – da se dijete koje je cijeli život provelo s majkom, odjednom oduzima.

Severina se danas ipak oglasila na Instagramu emotivnom objavom posvećenom sinu. Poručuje mu da ne brine jer će progurati period fizičke odvojenosti, a emotivno se nikad neće odvojiti. Doći će vrijeme i kad će ponovno biti zajedno…

– Znaš sine,

To su samo neki papiri koje je netko ispisao i postoje neka slova koja je netko natipkao u riječi, koja ne vrijede za nas dvoje.

Oduzeli su nas jedno od drugog fizički, ali to je sve što su mogli.

Nakon 7 ipo godina sada su mi dali da te viđam 88 sati mjesečno. Hej, pa to je ipak 88 sati. Mogli su i manje, sve su mogli i sve su napravili da nas povrijede.

Ali, znaš šta sve mi možemo, ti i ja s 88 sati? Možemo čuda. Dali su mi da dvaput mjesečno mogu prespavati sa tobom i uspavati te…. Hej, koliko se mi možemo ispričati za te dvije večeri, oni ne mogu ni zamisliti. Sve druge večeri mama će te zamišljati. Jer ti se pretvaraš u svaku moju misao i svaka moja misao se pretvara u tebe.

Mogu mi te neki strani ljudi zabraniti, ali mi ne mogu zabraniti da te volim, da mislim na tebe svaku sekundu. Ovo je, sine, samo ružan san i mama obećava da ćemo se brzo probuditi.

Opet ćemo se mi uspavljivat svaku večer, a o tome će odlučiti “gospodin vrijeme”. Dotad, mama je uvijek uz tebe i ovo će brzo proći, sine.

Oprosti što ti nisam stigla ni objasniti šta se jučer dogodilo, imali smo puno važnijih stvari… Gledali smo “Toy story 4”, pa smo pekli palačinke, pa smo se igrali zooloskog… Nije bilo vremena za tugu, ni za objašnjenje… Morala sam te odvesti… Išli smo sa osmijehom.

Te čudne riječi koje postoje samo na papiru, ali ne i u stvarnosti, napisala je jedna teta koja ne zna tko smo mi i koja se igra s nama… Teta je na višem nivou igrice. Uvela je nova pravila u igricu zvanu “hrvatsko pravosuđe”.

Mi samo nismo ovo ni slutili, nismo znali pravila. To su njena pravila, njihova, ne naša.

Samo ti meni budi dobro i sve će biti dobro. Mama je dobro, Robyne moj, tvoj Batman te čeka.

I Oprosti im sine, jer stvarno ne znaju šta čine…. – napisala je Severina.

error: Content is protected !!