Skauti u Omišu slažu dobitni tim

Rukometaši ljubuškog Izviđača su pod vodstvom trenera Silvija Ivandije u trećem tjednu priprema za proljetni dio prvenstva u Premijer ligi, a ovu fazu obavljaju u Omišu gdje ističu da imaju odlične uvjete.

Pripreme su započeli 9. siječnja, već prošlog tjedna odigrali prvu pripremnu utakmicu (poraz od Zagreba 35:31), da bi onda u subotu igrali i osvojili 26. izdanje memorijalnog turnira “Nebojša Parežanin – Pržo” u Karlovcu. U polufinalu su savladali domaći Karlovac sa 25:24, a u finalu slovensku Dobovu sa 25:20.

Ovoga tjedan su u smješteni u omiškom hotelu Diadem, turističko naselje Sagitta, a u tom periodu će odigrati i nekoliko test utakmica. Prvi sljedeći susret je danas protiv Dugog Rata, slijedi meč protiv  Kaštela (25. 1.), zatim Splita (30. 1.), Lovćena (Cetinje, 10. 2.) i generalna proba protiv Kaknja (17. 2.). Start Premijer lige je zakazan za 24./25. veljače.

Ljubušaci su jesenski dio prvenstva u Premijer ligi zaključili na drugom mjestu, s jednim bodom zaostatka spram lidera Vogošće. To svakako nije pozicija na koju ciljaju pa su u pripreme krenuli uspjevši zasad zadržati isti sastav, a koji bi na proljeće trebao biti jači jer će potpuno oporavljeni i spremni u natjecanje krenuti dva desna beka, Petar Bubalo i Mateo Rodin, a odličnu formu na startu priprema je pokazao poslije devetomjesečne stanke i lijevi bek, Josip Šarac. To bi Skaute, uz ostanak Davida Mandića u timu, trebalo učiniti prvim favoritom u oba natjecanja, prvenstvu i Kupu. Er.B.

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!