SKRIVAO SE POD LAŽNIM IDENTITETOM: Uhićen osumnjičeni za dvostruko ubojstvo

Radulac je policiji u Srbiji poznat po ozbiljnoj kriminalnoj prošlosti. Osumnjičen je za ubojstvo sina i oca Vojina (41) i Dejana Stankovića (70)

BANJA LUKA – Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske uhitili su u srijedu na području Banja Luke državljanina Srbije Stefana Radulca (26) iz Kruševca koji je osumnjičen za dva ubojstva u Srbiji, izjavila je načelnica Odjela za odnose sa javnošću MUP-a Srpske Mirna Miljanović.

Za Radulcem je tjeralicu raspisao MUP Srbije, a otkriven je i uhićen u sklopu suradnje policija Republike Srpske i Srbije.

– Radulac se skrivao pod lažnim identitetom, a u ovom slučaju bit će proveden proces ekstradicije s obzirom na to da se radi o državljaninu Srbije, istaknula je Miljanović.

Radulac je policiji u Srbiji poznat po ozbiljnoj kriminalnoj prošlosti. Kako piše ‘Blic’, Radulac je osumnjičen za ubojstvo sina i oca Vojina (41) i Dejana Stankovića (70). Vojin Stanković, koji je važio za jednog od šefova kruševačkog podzemlja, ubijen je 7. svibnja prošle godine u kafiću ‘Arabica’ u centru Kruševca. Na njega je, pred velikim brojem očevidaca, ispaljeno najmanje sedam hitaca iz pištolja. Motiv ubojstva su navodno neraščišćeni računi između Stankovićevog starijeg sina i osumnjičenog Stefana Radulca, navodi ‘Blic’. Samo mjesec kasnije, 6. lipnja 2018., ispred hotela ‘Golf’ ubijen je Vojinov otac Dejan Stanković Ždrokinac, koji je imao bogat staž u kriminalnim krugovima u Srbiji, ali prije svega u Južnoafričkoj Republici, čije je državljanstvo imao. Ubijen je u sačekuši s više hitaca, a ubojica ga je ovjerio hicem u glavu. I za taj zločin je osumnjičen Radulac.

error: Content is protected !!