SMAIL PREVLJAK: ‘Treba vjerovati da nam se protiv Sjeverne Irske može dogoditi ono najbolje’

Konjičanin Smail Prevljak vjeruje da bi se mogao naći u kadru kojeg će izbornik Dušan Bajević okupiti za skorašnje Euro-doigravanje. Razlog za optimizam ofenzivac belgijskog Eupena, u koji je posuđen iz Salzburga, zasniva na činjenici da je razgovarao s članovima Bajevićevog stručnog stožera.
– Čuo sam se sa Rusmirom Cvikom, izjavio je Prevljak u razgovoru za portal Reprezentacija.ba
– Čak smo se i vidjeli ovdje i popričali. Ja sam uvijek na raspolaganju reprezentaciji. Moje je da igram i da se stalno dokazujem pa ako me izbornik pozove, ja sam tu, dodao je Prevljak koji vjeruje da doigravanje treba dočekati hrabro.
– Možemo dobiti Sjeverne Irce. Trebamo pozitivno ući u susret i razmišljati da se ono najbolje može dogoditi. Sada je tu novi izbornik, koji nam svima može biti idol. Mislim da imamo kvalitetu dobiti Sjevernu Irsku i plasirati se u finale doigravanja, rekao je napadač koji je za Zmajeve jednom nastupio, 2018. protiv Bugarske.

Zanimljivo, donedavno je za suigrače imao zvijezde zimskog prijelaznog roka, Haalanda i Minamina…
– Oni su super momci. Bila mi je čast igrati s njima u Salzburgu. Otišli su u Borussiju Dortmund te Liverpool i zaista su veliki profesionalci. Od prvog dana se vidjelo da daju sve od sebe na terenu i mislim da su zaslužili da odu u velike klubove. Mislim da će Haaland napraviti veliku karijeru, možda biti u rangu Messija ili Cristiana Ronalda. Haaland i ja smo različiti tipovi napadača, treba biti sasvim realan. Nadam se da ću i ja napraviti iskorak u svojoj karijeri. Vidjet ćemo što budućnost nosi, rekao je.
BiH polufinale doigravanja igra 26. ožujka u Zenici protiv S. Irske, zadnjeg dana trećeg mjeseca u potencijalnom finalu s druge strane naći će se ili Slovačka ili Irska. J. S.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!