Socijalno ugrožene obitelji dobile novčanu potporu

U povodu predstojećeg blagdana Ramazanskog bajrama, Gradska uprava Mostara u Centru za socijalni rad Mostar s novčanim potporama jučer je darivala 20 socijalno ugroženih obitelji u Mostaru.

Novčanu potporu u visini od po 150 KM  uručili su im gradonačelnik Grada Mostara Ljubo Bešlić i Zdravka Marić,  ravnateljice Centra za socijalni rad Mostar.

Gradonačelnik Bešlić je u svom obraćanju istaknuo da ovim činom Grad Mostar želi pružiti potporu  i uljepšati ovaj blagdan svojim sugrađankama i sugrađanima, koju su u stanju socijalne potrebe.

Uz čestitke i dobre želje, izrazio je nadu kako će u budućnosti potrebe za ovim vidom potpore biti smanjene, te istaknuo da će Grad Mostar nastaviti s pružanjem potpore socijalno ugroženim obiteljima pred najvažnije vjerske blagdane katolika, pravoslavnih i muslimana.

Ravnateljica Marić također se pridružila čestitkama i lijepim željama, zahvalila gradonačelniku Bešliću i njegovim suradnicima na potpori i posjeti te što se već deset godina nastavlja ova akcija darivanja.

Uz djelatnike i djelatnice Centra za socijalni rad Mostar, podjeli novčanih bonova nazočni su bili i Izet Šahović, načelnik odjela za financije i nekretnine i Božo Ćorić, načelnik Odjela društvenih djelatnosti.

error: Content is protected !!