Specijalci upali u kuću obitelji Knežević i pretukli domaćina

Dok su tražili sarajevskog bjegunca Amela Sejfovića, specijalci su upali u kuću Drage Kneževića iz sela Završje, između Kiseljaka i Visokog, i pretukli ga.

Nakon što su upali u kuću tražeći Sejfovića, specijalci su počeli tući Dragu Kneževića navodi se u prilogu TV KISS. U kući su pronašli lovački karabin koji je Dragi obiteljsko naslijeđe za koje ima uredne papire.

Unatoč tome, specijalci su se branili da je oružje ilegalno, te su se, kako je kazao, kasnije ispričavali. Kako je Knežević ispričao novinarima, sve se dogodilo u noći između srijede i četvrtka.

– Čuo sam lupanje na vrata, dreku i galamu. Vikali su “Otvaraj, otvaraj!”, mislio sam da je lopov, nisam znao što se događa. Provalili su, ušli unutra i oborili me. Držali su me nogama da ne mogu ustati, ko god je prolazio pored mene, tukao me je, kazao je Knežević ta TV KISS.

Sve je, kako priča, trajalo 30 do 40 minuta, a kad se drama okončala, policajac mu je rekao da uđe u kupatilo i umije se, te ga je sve vrijeme sa puškom pratio.

– Čovjek u civilu me pitao da li znam što je razlog zašto su došli, a kada mu je rekao da ne znam, on je kazao da je čovjek pobjegao iz zatvora, te da su imali dojavu da je u blizini moje kuće, kazao je Knežević.

Policija je i danas nastavila potragu za odbjeglim Sejfovićem, i to na području oko Visokog, gdje su njegove stvari, odjeća i mobitel pronađeni u jednoj vikendici.

Uhićena je još jedna osoba za koju se sumnja da je pomagala Amelu Sejfoviću, koji je prošle nedjelje pobjegao iz Kazneno-popravnog zavoda Sarajevo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!