Špirićev poziv na jedinstvo

Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić izjavio je Srni da “svaki sukob stranaka u Republici Srpskoj, ma koliko bile ozbiljne teme o kojima se raspravlja, prijeti da oslabi i ugrozi ono što je svima nama svetinja, a to je Republika Srpska”.

Špirić je naglasio da “nema političke priče koja se može staviti ispred interesa Republike Srpske”, posebno u trenutku kada se “rješavaju nacionalna pitanja i kada se nameću teške teme iz Sarajeva i okruženja”.

“Ništa Republici Srpskoj nije više od koristi od srpskog jedinstva i svjedoci smo kako se velike cijene plaćaju zbog onih koji toga nisu svjesni. Nekima kada ponestane ideja prorade pljuvačne žlijezde, pri tom zaboravljajući da sa distance s koje pljuju strada ono u šta se tobože zaklinju, a to je Republika Srpska”, rekao je Špirić.

On je zbog svega toga pozvao na minimum jedinstva, razgovora i tolerancije.

“To nam je neophodno da se ne bi kajali i da bismo očuvali ono zbog čega i postojimo za šta smo dobili povjerenje od naših građana, a to je sačuvati i unaprijediti našu Republiku Srpsku”, istakao je Špirić, prenosi n1info.com.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!