Športski plesni klub Zrinjski ostvario zapažene rezultate na državnom prvenstvu

Jedini predstavnik Mostara i Hercegovine na prvenstvu bio je Športski plesni klub Zrinjski koji se natjecao s 22 koreografije te osvojilo zlatna odličja u dvanaest kategorija, čime su se plasirali na europsko i svjetsko prvenstvo

Državno prvenstvo u modernim plesovima održano je protekloga vikenda u Bihaću u organizaciji Saveza modernih plesova Bosne i Hercegovine, a okupilo je sve klubove članove Saveza, koji godinama donose odlične rezultate s europskih i svjetskih natjecanja u organizaciji najveće plesne organizacije IDO – International Dance Organization.

Jedini predstavnik Mostara i Hercegovine na prvenstvu bio je Športski plesni klub Zrinjski koji se natjecao s 22 koreografije te osvojilo zlatna odličja u dvanaest kategorija, čime su se plasirali na europsko i svjetsko prvenstvo.

Brojna odličja

Pored osvojenih zlatnih medalja mostarski plesači osvojili su pet srebrnih, četiri brončana odličja i jedno četvrto mjesto.

Trenutno se plesači Zrinjskog nadaju odlasku i predstavljanju svog grada i države na Svjetskom prvenstvu u jazz danceu, klasičnom baletu i modernom baletu koje će se održati u prosincu ove godine.

Završni koncert plesnog kluba Zrinjski održat će se u petak, 23. lipnja, u Galeriji Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosača.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!