‘Sramila sam se što ne mogu zatrudnjeti’

Nakon što je prije nekoliko dana objavila sretnu vijest o trudnoći, 36-godišnja glumica Anne Hathaway, odlučila je po prvi put iskreno progovoriti o borbi s neplodnošću te mnogobrojnim obožavateljima otkriti detalje svog, nimalo jednostavnog, procesa začeća koji je za glumicu bio vrlo stresan i traumatičan.

‘Sramila sam se tog osjećaja. Osobito kad bi saznala da je nekoj drugoj ženi uspjelo, a meni nije. Dugo sam krivila sebe i svoje tijelo, a to je potpuno pogrešno. Tješilo me jedino kada sam razgovarala s drugim ženama koje su prolazile isto, tada bih znala da nisam sama’, započela je iskreno Anne za britanski Mail. ‘Samo sam željela reći kako se ni moja trudnoća nije dogodila lako. Život na Instagramu djeluje vrlo opušteno, ali to nije kompletna priča. Izostavljanjem tužnog dijela života uzrokujemo izolaciju i usamljenost žena koje imaju problema sa začećem, zbog toga se osjećaju kao da su same krive za sve’, iskreno je priznala 36-godišnjakinja.

Također, glumica koja sa suprugom Adamom Shulmanom očekuje svoje drugo dijete, ispričala je i kako joj je upravo suprug bio najveća podrška u cijelom procesu kao i mnogobrojne žene koje su prolazile kroz istu situaciju. ‘Naravno, moj suprug je bio uz mene u svakom trenutku, ali bila sam zadivljena brojem žena u mom životu koje su bile dovoljno hrabre da sa mnom podijele svoje priče. Kada bi im opisala što me slomilo, toliko njih bi odgovorilo: Ista stvar dogodila se i meni.’ To je bilo ono što mi je pomoglo da sve prebrodim’, ispričala je u intervjuu Anne koja će, nakon trogodišnjeg sinčića Jonathana Rosebanksa, uskoro roditi i svoje drugo dijete.  

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!