SRĐAN PREDRAGOVIĆ: Nadam se da svi dolazimo zdravi i spremni na okupljanje

Desno krilo rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, Srđan Predragović (24),  nije dugo bio bez kluba po raskidu ugovora s Goppingenom prije desetak dana.

Već od prošle srijede je u posljednjeplasiranom timu švicarske Prve lige, RTV 1879 Basel, za koji je upisao i debitantski nastup u subotu i u pobjedi protiv Berna (36:33) imao šut od 9/13.

U saopćenju o raskidu ugovora, Goppingen je prethodno naveo da će se “Predragović posvetiti novom izazovu” te su mu kao vrijednom profesionalcu u ispunjavanju svojih obveza poželjeli sreću u novom klubu.

 – Ne bih htio previše komentirati događanja iz Goppingena. Ali u kratkim crtama, smjenom trenera koji je mene doveo u klubu, promijenio se i moj status. Nisam bio u planovima novog trenera. Trenirao sam i trudio se, ali nisam dobio šansu. Dogovorili smo raskid na obostrano zadovoljstvo i potpisao sam do kraja sezone za Basel, kaže Srđan Predragović.

Basel je uz njegovih 9 golova upisao i prvu pobjedu (36:33) ove sezone.

 – Igrao sam 60 minuta, dobili smo jakog protivnika za koji igra i naš golman, Edin Tatar. Trenutno smo posljednji, deseti, a cilj je deveto mjesto koje nosi ostanak. Ipak stigli smo Jonas Dell (Bergischer, Bundesliga) i ja, pa ćemo nastojati ostvariti i bolje od toga, najavljuje Predragović.

Tako će desno krilo našeg A tima prije okupljanja 23. prosicna skupiti ukupno dvije natjecateljske utakmice za novi klub. Reprezentaciju Bosne i Hercegovine u siječnju očekuje premijerno Europsko prvenstvo u Austriji, Norveškoj i Švedskoj, a naš tim je smješten u skupini D (koja se igra u Trondheimu) s Francuskom, Norveškom i Portugalom.

 – Nadam se da ćemo biti svi zdravi i spremni jer dolazimo iz dugih sezona. Imamo vremena prije i poslije nove godine te prijateljske utakmice da se pripremimo. Svi znamo da smo kao debitanti možda u najjačoj skupini na Euru. Ali ne idemo tamo da budemo samo dio Eura, nego i da napravimo nešto. Želimo svima biti težak protivnik i dati sve od sebe, poručio je Srđan Predragović. Er.B.

error: Content is protected !!