Srpska pjevačica potvrdila da se razvodi zbog hrvatskog nogometaša

Gdje ima dima, ima i vatre, dobro su pretpostavili srpski mediji koji su se nedavno raspisali o krizi u braku pjevačice Kaye Ostojić i svjetski poznatog 48-godišnjeg DJ-a Juniora Jacka, navodno zato što se ona zaljubila u 29-godišnjeg hrvatskog nogometaša Matea Pavlovića. Iako dosad nije htjela komentirati vezu s Mateom, 36-godišnja pjevačica potvrdila je na svom Instagramu da se ona i suprug razvode. 

View this post on Instagram

🏁

A post shared by MaTeO PaVLoViĆ (@matteo4pavlovic) on

‘Vito i ja smo se rastali na miran način, sporazumno, jer je ljubav prestala između nas. Nije bilo nikakvih skandala, preljuba i nikakvog trećeg lica. Mi smo normalni ljudi i na taj način smo i prekinuli našu zajednicu, i jako me pogađa kad pročitam sve laži koje se danima pišu o nama. Dakle, bez bilo kakvih skandala i dostojanstven kraj. Sada bih voljela nastaviti s normalnim životom i vratiti se glazbi. Hvala’, napisala je Kaja, izbjegavajući spomenuti Matea. 

Podsjetimo, kad se proširila vijest da ljubuje s našim nogometašom koji igra za francuski klub Angers, Kaya se samo kratko oglasila na Instagramu porukom koja je glasila: ‘Al’ ljudima nikad nećeš valjati. Ni kada pomogneš, ni kada odmogneš, ni kada šutiš’. Razlog zbog kojeg se počelo šuškati o preljubu bila je fotografija koju je objavila na Instagramu, na kojoj je pozirala s Mateom u Parizu. Uz nju je napisala: ‘Ono što je dobro, nikad ne zakasni’.

View this post on Instagram

Next stop Ibiza 💃🕺🏻

A post shared by Junior Jack (@realjuniorjack) on

error: Content is protected !!