Što bore na licu govore o nama?

Osim što govore o tome da smo trebali uložiti malo više truda u njegu kože, one govore i o našim prehrambenim navikama i karakteru.

Bore na licu nekima daju šarm, druge čine opasnijima, a uglavnom čine naše lice starijim. No, osim što govore o tome da smo trebali uložiti malo više truda u njegu kože, one govore i o našim prehrambenim navikama i karakteru.

–  Tako dvije izražene vertikalne bore između obrva ukazuju na ljutnju ili potisnutu ljutnju koja se pretvara u frustraciju i dosadu. Kad se spuste prema korijenu nosa, označavaju pretjeranu koncentraciju i brige.

–  Horizontalne bore na čelu odaju brige koje nas muče, no ako se pojave kod mlađih osoba to je znak pretjerane konzumacije ulja i masnoća, mliječnih proizvoda i šećera.

–  Sitne bore oko očiju koje se u luku izvijaju prema gore znak su veselja i sreće, a one koje se spuštaju prema obrazima ukazuju na to da ste u životu imali puno više briga i tuge nego veselja.

–  Vertikalne bore na obrazima znak su trajnog pretjeranog stresa, dok bore na usnama, osobito vertikalne iznad gornje usnice, pokazuju pretjeranu brigu. Bore uz kutove usnica koje se koso spuštaju prema vilici znak su razočaranosti, a male vertikalne linije ispod donje usnice označavaju nezadovoljstvo i ogorčenost.

–  Za kraj, bore na bradi ukazuju na strahove, osobito kod mlađih osoba.

 

error: Content is protected !!