SUMNJIVA VOZILA: Otkriveni novi detalji u istrazi o ubojstvu Lane Bijedić

Tužiteljstvo Zapadnohercegovačke županije zaprimilo je Prijedlog policije o izuzimanju jednog vozila s područja te županije koje je operativno interesantno za slučaj ubijene 19- godišnje djevojke Lane Bijedić iz Mostara, dok se drugo vozilo, koje je također interesantno za ovaj slučaj, nalazi na području Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ), potvrdio je za Fenu županijski tužitelj Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) Josip Aničić.

– Riječ je o najmanje dva vozila, s tim što se jedno od njih nalazi na području ZHŽ-a, a drugo na području Hercegovačko-neretvanske županije, tako da će sve što je vezano za drugo vozilo ići preko Tužiteljstva HNŽ-a – kazao je Aničić.

 Dodao je kako su vozila operativno interesantna u smislu izdvajanja prilikom pregleda video snimaka.

– Tužiteljstvo je izdalo odobrenje koje je zajedno s prijedlogom o izuzeću vozila upućeno prema nadležnom sudu. U slučaju izdavanja naredbe suda ono bi moglo biti izuzeto u tijeku sutrašnjeg dana – potvrdio je tužilac.

Podsjećamo, beživotno tijelo ubijene 19- godišnje Mostarke Lane Bijedić pronađeno je 6. listopada u rijeci Studenčici kod Ljubuškog.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!