Suprug srpske pjevačice završio na odvikavanju od droge

Poznata srpska pjevačica Tanja Savić na glazbenu scenu vratila se u velikom stilu, no u privatnom životu ovih dana prolazi kroz teško razdoblje. Nakon mnogobrojnih natpisa da se razvodi, 34-godišnja pjevačica ponovno se našla u fokusu javnosti. Njezin 39-godišnji suprug Dušan Jovančević posljednjih se nekoliko tjedana nalazi u privatnoj klinici na odvikavanju od droge. 

Srpski mediji već godinama pišu o australskom biznismenu i njegovom problemu s drogom, a prelijepa Tanja redovito tu temu izbjegava komentirati. Ipak, nakon dugogodišnje borbe s ovisnošću, izgleda da je došlo vrijeme da Dušan ode na liječenje. Pjevačica se prije osam godina udala za Dušana, a s njim ima dva sina – osmogodišnjeg Đorđeta i sedmogodišnjeg Maksima.

A da joj je brak daleko od idealnog, pjevačica se ne trudi sakriti. ‘Naš odnos nije savršen, ali koji je. Ipak, nisam za to da žene po svaku cijenu ostanu u braku samo zato što to tako treba. Rekla sam tisuću  puta da je bolji dobar razvod nego loš brak. Onog trenutka kada bih shvatila da nisam sretna u svom i da je za mene to mučenje, sasvim sigurno bih se razvela’, izjavila je Tanja za srpske medije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!