Supružnici Muhović uhićeni zbog sumnje da su ubili Papića

Supružnici Mubera i Senad Muhović uhićeni su  zbog sumnje da su 23. lipnja u Sjenici ubili Anela Papića. Njih dvoje predali su se policiji na jednom graničnom prijelazu s Mađarskom.

Mubera i Senad su u Srbiju došli iz Njemačke, gdje su se krili nakon ubojstva Anela Papića, prenose srbijanski mediji.

Anel Papić je ubijen 23. lipnja, a njegovo tijelo nađeno je dan kasnije. Forenzičari koji su obavili uviđaj su na mjestu zločina pronašli DNK tragove i Mubere i Senada, zbog čega su oboje osumnjičeni za zločin. Iako se u prvi trenutak vjerovalo da je Senad ubojica, forenzičari ne isključuju ni mogućnost da je zločin počinila Mubera.

Osumnjičeni bračni par je pola sata poslije ubojstva pobjegao iz Srbije. Otac ubijenog Anela, Ahmo Papić rekao je za “Blic” da je siguran da su oni ubojice.

– Oni su ubili mog sina, u to sam siguran. Znao sam to u subotu ujutro prije nego što sam pronašao tijelo svog Anela. Njega nije bilo od petka ujutro, u subotu sam prvo otišao do Muberinih roditelja. Njen otac mi je rekao da su ona i Senad otišli dan ranije za Njemačku. Tada sam znao da su ga ubili i pobjegli, a onda sam našao sina ubijenog kamenom. Ako je Senad bio ljut, mogao je kao čovjek da ga ubije, da puca u njega nasred ulice, a ne da ga ubiju u šumi kamenom i da ga spale – kaže Anelov otac Ahmo.

Anelov Passat pronađen je u selu Ponorac, a tijelo je bilo pedesetak metara dalje od auta, u šumarku. Brutalno je ubijen udarcima kamenom u glavu, a potom je njegovo tijelo bačeno pored puta i zapaljeno. Anel i Mubera više godina su bili u ljubavnoj vezi.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!