Svadbena zvona u obitelji Jenner

Brandon Jenner, sin reality zvijezde, 70-godišnje Caitlyn Jenner te polubrat slavnih sestara Kylie i Kendall, zaprosio je svoju trudnu djevojku Cayley. Sretnu je vijest ovaj 38-godišnjak objavio na Instagramu, i to putem videa na kojem par zaljubljeno pleše te izmjenjuje romantične poljupce. ‘Službeno je’, napisao je Brandon, koji je krajem 2018. godine donio odluku o razvodu od glumice Leah Falder, i to nakon šest godina braka i 14 godina veze.

View this post on Instagram

It’s official ❤️💍💍❤️

A post shared by Brandon Jenner (@brandonjenner) on

Vijest o razvodu par je tada, kao što to sve češće biva, otkrio na – Instagramu. ‘Nakon što smo proslavili 14 predivnih godina koje smo proveli zajedno, zajedno smo došli do odluke da završimo ovaj romantični dio našeg odnosa. Jako smo ponosni na život koji smo zajedno stvorili i duboko smo zahvalni na snažnom prijateljstvu koje danas imamo, ono je sada snažnije nego ikad’, napisao je emotivni bivši par koji je u braku dobio i trogodišnju kćerkicu Evu, koja bi idućeg mjeseca trebala postati sestra blizancima koje ovaj par očekuje.

Sretne vijesti o trudnoći djevojke Brandon je podijelio u kolovozu prošle godine, samo nekoliko tjedana nakon što je finaliziran razvod s bivšom suprugom. Otkrio je tada kako je njegova kćerkica presretna zbog dolaska blizanaca. ‘Zajedno smo joj rekli. Leah, Cayley i ja sjeli smo s njom i rekli joj što se događa, ona je bila jako uzbuđena i sretna. Sada kada smo Leah i ja nastavili dalje, ja počinjem obitelj s Cayley i jako sam sretan zbog toga’, rekao je tada Brandon.

Inače, Caitlyn Jenner Brandona je dobila u braku s glumicom Lindom Thompson, s kojom je bila u braku od 1981. do 1986. Osim Brandona, imaju još jednog sina, Brodyja. Podsjetimo, slavna Jennerica koja se danas predstavlja kao Caitlyn, nekada je bila poznata kao Bruce. Bruce, poznat po vezi s Kris Jenner, ‘izašao je iz ormara’ 2015. godine, kada je promijenio i ime.

error: Content is protected !!