Tko je Sunita Hindić – Bošnjaković? (FOTO/VIDEO)

Hindić-Bošnjaković je često posjećivala objekt gdje je zločin počinjen. Ona je poznata mostarskoj policiji po prekršajima iz domena javnog reda i mira, ali nije prijavljivana za neka teža kaznena djela

MOSTAR – Policija Hercegovačko-neretvanske županije pokrenula je u petak potragu za Sunitom Hindić-Bošnjaković (21) zbog sumnje da se može dovesti u vezu sa smrću Nine Ivankovića (55) čije je mrtvo tijelo pronađeno u petak u ranim jutarnjim satima.

Policijska postaja Jug zaprimila je oko 7.30 sati prijavu da se u Ugostiteljskom objektu ‘Vila Ivanković’ nalazi muško tijelo za koje će se ispostaviti kako je riječ o Nini Ivankoviću koji je ujedno i vlasnik toga objekta.

Navodno se u neposrednoj blizini tijela nalazio i pištolj pa se u samom početku istrage sumnjalo na samoubojstvo. Mjesto događaja su osigurali pripadnici policije, dok je ekipa Hitne pomoći konstatirala smrt. Početne sumnje u samoubojstvo istragom su opovrgnute i utvrđeno je da se radi o nasilnoj smrti. Nakon očevida kojeg su obavili pripadnici kriminalističke policije i dežurna županijska tužiteljica, tijelo je prevezeno u mrtvačnicu, a u subotu bi se po nalogu Županijskog tužiteljstva trebala obaviti obdukcija kako bi se utvrdio točan uzrok smrti. Neslužbeno je rečeno da je Ivanković upucan s leđa, ali to se tek treba utvrditi. U policiji i Tužiteljstvu nisu iznosili nikakve detalje rekavši samo da je istraga u tijeku i da se ne zna sigurno je li ubojstvo počinila jedna osoba ili je više umiješanih.

Do poslijepodnevnih sati policija je privela dvije osobe na obavijesni razgovor, ali ne i Sunitu Hindić-Bošnjaković.

Predala se

Pretresi su izvršeni na nekoliko lokacija u gradu kao i stan kojeg koristi Hindić-Bošnjaković, ali se istoj nije ušlo u trag. O slučaju su obaviještene i policijske agencije susjednih Županija.

Nakon što se u petak večer predala policiji u Turbetu, Sunita Hindić Bošnjaković (21) osumnjičena za likvidaciju Nine Ivankovića (55), vlasnika motela „Villa Ivanković“ u mjestu Buna kod Mostara, predana je u nadležnost MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije, Sektora kriminalističke policije, koji pod nadzorom nadležnog  tužiteljstva vode istragu u ovom slučaju.


Hindić-Bošnjaković su pripadnici MUP-a Srednjobosanske županije jutros rano, u pet sati, predali svojim kolegama u Mostaru. U subotu popodne bit će rađena obdukcija tijela ubijenog Ivankovića u Gradskoj mrtvačnici „Bijeli Brijeg“.

Iz izvora bliskih istrazi saznaje se da je osumnjičena tokom bijega ozlijeđena, te da joj je ukazana i medicinska pomoć. Navodno je teže povrijedila noge, pa joj je dežurni ortoped stavio gipsani zavoj oko obje noge.

Sitni prekršaji

Hindić-Bošnjaković je često posjećivala objekt gdje je zločin počinjen. Ona je poznata mostarskoj policiji po prekršajima iz domena javnog reda i mira, ali nije prijavljivana za neka teža kaznena djela.

Početkom svibnja ove godine, Hindić-Bošnjaković je sudjelovala u narušavanju javnog reda i mira galamom i tučnjavom. Tada je ispred jednog ugostiteljskog objekta u Mostaru najprije verbalno, a potom i fizički napala državljanina Republike Hrvatske. Na tome se nije zaustavila. Kada su na mjesto događaja po pozivu stigli pripadnici policije zasula ih je salvom uvreda i pogrdnih riječi.

U policijskoj evidenciji je zabilježeno da je prije toga pretukla i jednu djevojku iz Ljubuškog.

Bila je misica i sanjala o pjevačkoj karijeri

Sunita Hindić-Bošnjaković, odbjegla osumnjičena za likvidaciju mostarskog biznismena Nine Ivankovića, svojevremeno je svoj komad slave potražila i u bulevarskom tisku Srbije. Za brojne tabloide izjavljivala je da je bila u drugom stanju te da je otac djeteta srbijanski pjevač Stefan Jakovljević te da ju je on navodio na prostituciju. Prema vlastitim kazivanjima, bila je nositeljica titule Miss Hercegovačko-neretvanske županije, a pokušavala je započeti i pjevačku karijeru te je, navodno, snimila nekoliko pjesama.

– Nastojat ću da kvalitetom pjesama i svoje interpretacije iza sebe ostavljam prepoznatljiv trag, kazala je svojevremeno Sunita i dodala kako ne obraća pažnju na priče onih koji su joj predlagali da skidanjem krpica na sebe skrene pozornost javnosti.

– Nudili su mi i više od 1.000 eura da se fotografiram naga ili čak da zaigram u nekom erotskom ili porno filmu. Takvo nešto mi ne treba. Ne zbog toga što ne bih imala što pokazati već iz razloga što na takav način ne želim graditi svoju karijeru. Novci bez obzira koliko brzo dođu tako se brzo i potroše. No, ono zbog čega bih sutra morala hodati pognute glave ostalo bi za sva vremena, zaključila je Sunita Hindić Bošnjaković u jednom intervjuu prije par mjeseci.

error: Content is protected !!