TRENERI NA MUKAMA…Nogomet u drugom planu zbog atraktivnih glasnogovornica (VIDEO)

Tatjana se u posljednje vrijeme uglavnom pojavljuje na naslovnicama jer svojim odjevnim kombinacijama, prije svega dekoltiranim majicama, oduševljava navijače srpskoga kluba i na muke stavlja trenera Milojevića koji prilikom svakog izlaganja mora kontrolirati svoje poglede

Crvena zvezda u Beogradu igra kvalifikacije za Ligu prvaka protiv finskog HJK Helsinkija, a trener srpskog kluba Vladan Milojević odradio je press konferenciju na kojoj je najavio ovaj susret, no njega i njegove izjave u potpunosti je zasjenila Tatjana Šajković.

Glasnogovornica Crvene zvezde ukrala je pozornost svih okupljenih i postala jedna od glavnih vijesti u susjedstvu. Šajković je već duže vrijeme u klubu, a poznata je i kao voditeljica emisije ‘Zvezda TV’.

Tatjana se u posljednje vrijeme uglavnom pojavljuje na naslovnicama jer svojim odjevnim kombinacijama, prije svega dekoltiranim majicama, oduševljava navijače srpskoga kluba i na muke stavlja trenera Milojevića koji prilikom svakog izlaganja mora kontrolirati svoje poglede.

Čini se kako je u susjedstvu postalo nepisano pravilo da za glasnogovornice postavljaju atraktivne pripadnice ljepšega spola. Još prije nekoliko dana, novinske stupce je punila Beba Kružević, inače glasnogovornica NK Vojvodine. Ona je dospjela u medije zahvaljujući i treneru Nenadu Lalatoviću kojem je na njegovoj press konferenciji pogled konstantno bježao ulijevo.

Lalatović je u nekoliko navrata teško dolazio do koncentracije, a u jednom je trenutku očito i zanemario prisutnost novinara i bez ustručavanja odmjeravao atraktivnu kolegicu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!