Trump se obrušio na Meghan Markle: ‘Preslaba si’

Američki predsjednik Donald Trump poznat je po tome što uvijek ima nešto za reći te o svemu ima formirano mišljenje. Tako je nadavno gostovao u jednoj radio emisiji gdje je razgovarao s članom Europskog parlamenta Nigelom Farageom o Brexitu. Iako je tema njihovog razgovora bila izrazito politička, Donald Trump se dotaknuo i vojvotkinje Meghan Markle kojoj je tom prilikom udijelio i savjet.

‘Gledao sam njezine intervjue i primijetio sam da ona sve shvaća vrlo osobno. Ne nosi se dobro s medijskim kritikama jer je preslaba. Jednim dijelom je mogu razumjeti, ali je ne poznajem’, rekao je predsjednik Trump. Dotaknuo se i princa Harryja, kojeg je, za razliku od Meghan, upoznao.


‘Upoznao sam ga prije pet mjeseci. Kako vrijeme leti. On je jedan krasan mladić. Cijela obitelj je divna’, rekao je iako se nije mogao točno sjetiti kojom prigodom je upoznao Harryja. Inače, njihov susret se dogodio tijekom Trumpovog trodnevnog posjeta Velikoj Britaniji, a britanski mediji tada su se osvrnuli na 34-godišnjeg princa Harryja koji je zamjerio Donaldu što je u jednom intervjuu njegovu suprugu, 37-godišnju Meghan Markle, nazvao ‘odvratnom’. 

Naime, još 2016. godine vojvotkinja od Sussexa je izjavila da se planira preseliti u Kanadu ako Trump pobijedi na izborima. Tako je Donald u sklopu službenog posjeta dao i ekskluzivan intervju britanskom voditelju Piersu Morganu za emisiju ‘Good Morning Britain’, u kojem se osvrnuo na događaj.

‘Ona je bila zločesta prema meni i to je ok za nju, da ona bude zločesta. Ali nije ok za mene da budem zločest prema njoj i nisam bio. Znate što? Ona radi dobar posao i nadam se da uživa u svom životu… Mislim da je veoma simpatična’, izjavio je i osvrnuo se na glasine da ga je Harry izbjegavao tijekom banketa. ‘Ne, ne, ne, baš suprotno. Zapravo je proveo puno vremena u razgovoru s Ivankom i mojom obitelji. Prišao sam mu, a on nije mogao biti simpatičniji. Nije mogao biti simpatičniji, mislim da je Harry odličan’, rekao je tada.

error: Content is protected !!