Tuka: Ponosan sam što sam dio BH Telecom porodice

Najbolji bh. atletičar Amel Tuka posjetio je danas BH Telecom gdje se sastao s v.d. generalnim direktorom Sedinom Kahrimanom i v.d. izvršnim direktorom za razvoj poslovanja Elvedinom Kanafijom.

Nakon osvajanja srebrne medalje na Svjetskom atletskom prvenstvu u Dohi i svečanih dočeka koji su upriličeni ovom sjajnom sportisti, Amel Tuka je danas posjetio BH Telecom kako bi se zahvalio za dugogodišnju podršku koju mu pruža ova najuspješnija domaća kompanija.

– Sada kada su se malo smirile emocije došao sam da se zahvalim BH Telecomu koji mi pruža podršku već nekoliko godina i koji je bio uz mene prije odlaska u Dohu. U svakom obraćanju sam isticao koliko BH Telecom pomaže ne samo meni nego i drugim sportistima i klubovima i posebno sam zahvalan zbog toga. Znam da mnogih uspješnih rezultata ne bi bilo bez podrške BH Telecoma i zato sam posebno ponosan što sam dio BH Telecom porodice – rekao je Tuka.

Kako je istaknuto tokom posjete, Uprava i zaposlenici BH Telecoma su ponosni na saradnju sa sportistom kao što je Tuka i sretni što su dugogodišnjom podrškom učestvovali u stvaranju jedne od najuspješnijih sportskih ličnosti u BiH, saopćeno je iz BH Telecoma.

– BH Telecom kontinuirano pruža podršku brojnim bh. reprezentacijama, savezima, klubovima i sportistima i drago nam je što na taj način možemo da podržimo naše vrhunske sportiste u njihovim nastojanjima da nam donesu medalje s međunarodnih i svjetskih takmičenja i promovišu našu zemlju na najljepši način – rekao je Kahriman te najavio nastavak saradnje s Tukom i značajniju podršku.

Kahriman je ponovo čestitao Tuki na ostvarenom sjajnom rezultatu te mu uručio smart sportski sat i mobilni broj koji simbolizira ostvareno vrijeme koje je bh. atletičaru osiguralo drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu u Dohi.                                                                

error: Content is protected !!